Metro-portal.hr

objavljeno 30.09.2010. 20:06:55
ZAVRŠENA STVAR

Berbatov se ne želi vratiti u bugarsku reprezentaciju

Niti Lothar Matthäus, novi izbornik bugarske nogometne reprezentacije, nije uspio nagovoriti Dimitra Berbatova da se vrati

Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov (Getty Images)

Novi izbornik bugarske nogometne reprezentacije Lothar Matthäus nije uspio nagovoriti napadača Manchester Uniteda Dimitra Berbatova da se vrati u reprezentaciju.

"Nekoliko smo puta razgovarali, no nisam uspio. Berbatov se ne želi vratiti u reprezentaciju," kazala je njemačka nogometna legenda koja je bugarsku vrstu preuzela početkom mjeseca. "Mislio sam da neće odbiti poziv, no nisam ga uspio nagovoriti. Za mene je ta stvar završena i priliku će dobiti drugi igrači," dodao je Matthaus.

Berbatov je u dresu reprezentacije odigrao 77 utakmica i zabio 48 golova. Od reprezentacije se oprostio u svibnju ove godine.

Bugarska je otvorila kvalifikacije za EP 2012. godine porazom u Engleskoj (0:4), a potom i u Sofiji od Crne Gore (0:1) koju vodi hrvatski stručnjak Zlatko Kranjčar. Nakon dva uvodna poraza Stanimir Stoilov je podnio ostavku, a naslijedio ga je Lothar Matthäus. (hina/metro-portal)

30.09.2010. 20:06:55
http://metro-portal.hr/berbatov-se-ne-zeli-vratiti-u-bugarsku-reprezentaciju/49016/