« Nogomet
objavljeno prije 13 godina
OSTAJE DO KRAJA UGOVORA

Berbatov ostaje u Manchester Unitedu

Berbatov je ove sezone zabio 22 gola u dresu Uniteda pri čemu 21 u prvenstvu

Dimitar Berbatov
Dimitar Berbatov (YouTube)
Više o

Manchester United

,

Dmitar Berbatov

Napadač engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda Bugarin Dimitar Berbatov (30) poručio je kako ovoga ljeta nema namjeru napustiti Old Trafford, piše Hina.

"Igrač sam Manchestera i želim odraditi ugovor do kraja," kazao je Berbatov demantiravši nagađanja engleskih medija koji su ga već preselili u Tottenham. Bugarin je ove sezone bio prvi strijelac "Crvenih vragova", međutim u završnici sezone je izgubio mjesto u prvoj postavi. "Znam da na svakom treningu i na svakoj utakmici moram dati više jer sam stranac. Manchester United je moj vrh, odlazak bio bi korak unatrag," dodao je.

Osvrnuo se i na pisanje engleskih medija kako je ljuto napustio svlačionicu Wembleya kada je shvatio kako nije u konkurenciji za finale Lige prvaka protiv Barcelone. "To nije točno. Bio sam razočaran što nisam u momčadi, no utakmicu sam gledao na televiziji u svlačionici. Berbatov je ove sezone zabio 22 gola u dresu Uniteda pri čemu 21 u prvenstvu i podijelio je nagradu za najboljeg strijelca Premiershipa zajedno s napadačem Manchester Cityja Carlosom Tevezom.

03.06.2011. 17:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh