« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
OSMINA FINALA

Beckham: Ako želimo u četvrtfinale moramo zaustaviti Rooneya

Uvijek sam govorio da je Wayne jedan od najboljih strijelaca na svijetu, izjavio je Beckam uoči dvoboja Milana i Manchester Uniteda

(Getty Images)
Više o

Liga prvaka

,

David Beckham

,

LA Galaxy

,

Manchester United

,

Wayne Rooney

,

AC Milan

David Beckham, engleski 34-godišnji nogometni reprezentativac u redovima AC Milana, uvjerava da će se znati nositi s emocijama u utorak u dvoboju protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda.

Milan i Manchester United odigrat će u utorak na San Siru prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Bit će to prva utakmica za Beckhama protiv Manchester Uniteda otkad je napustio taj klub 2003. godine. Na Old Traffordu je proveo 10 godina i postao jedan od simbola tog kluba, čiji je i danas navijač, kako sam priznaje. No, u utorak će, uvjeren je, ostaviti emocije u svlačionici.

''Sigurno je da će utakmica protiv Manchester Uniteda biti emotivna za mene, ali to neće biti nikakav problem. Odigrao sam dovoljno velikih utakmica u karijeri da bih se znao nositi s emocijama. U zadnje vrijeme se ionako puno više pričalo o uzvratnoj utakmici na Old Traffordu, jer će to biti moj prvi nastup protiv Manchester Uniteda na tom stadionu otkada više nisam njihov član, odnosno, u sedam godina'', izjavio je Beckham za Times, te nastavio:

''Priča ovih dvoboja nije samo u mojoj participaciji protiv Manchester Uniteda. Bitno je da se sastaju dva velika kluba, što i igračima i navijačima donosi veliko uzbuđenje.''

Beckham vjeruje da je ključ uspjeha AC Milana, u kojem igra na posudbi iz američkog LA Galaxyja, u zaustavljanju Waynea Rooneya, koji je ove sezone zabio već 23 gola.

''Uvijek sam govorio da je Wayne jedan od najboljih strijelaca na svijetu, a on to i dokazuje. On igra u velikom klubu i odlično radi ono što najbolje zna, a to je postizanje golova. Cijela momčad za njega odrađuje sjajan posao'', zaključio je Beckham.

14.02.2010. 18:11:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh