« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
OSOBNI RAZLOZI

Beckenbauer odlazi iz IO-a Fife

Bivši njemački nogometni reprezentativac i izbornik, prošle godine se povukao i s funkcije predsjednika njemačkog velikana Bayerna

Franz Beckenbauer
Franz Beckenbauer (Getty Images)
Više o

FIFA

,

Franz Beckenbauer

Njemačka nogometna legenda Franz Beckenbauer (65) najavila je povlačenje iz Izvršnog odbora Međunarodne nogometne federacije (FIFA). Beckenbauer će napustiti IO u ožujku iduće godine kada mu istekne mandat, a povlači se iz osobnih razloga.

"Proveo sam mnogo lijepih trenutaka s kolegama iz Fife i Uefe i imam prijateljske odnose s njihovim čelnicima Seppom Blatterom i Michelom Platinijem, ali tražim razumijevanje za moju odluku," poručio je Beckenbauer, te dodao: "Povlačim se isključivo zbog osobnih razloga."

Bivši njemački nogometni reprezentativac i izbornik, prošle godine se povukao i s funkcije predsjednika njemačkog velikana Bayerna.

"Naravno da žalimo zbog njegove odluke o napuštanju IO-a Fife, međutim moramo poštovati njegovu odluku. Sada moramo izabrati kvalitetnu zamjenu," poručio je predsjednik Njemačkog nogometnog saveza Theo Zwanziger. (hina/metro-portal)

11.11.2010. 20:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh