« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
bolne uspomene

Beckam: Nećemo tražiti osvetu

Bivši kapetan Gordog Albiona prisjeća se bolnog poraza, i premda engleski navijači zahtijevaju osvetu, napominje da je za sada najvažniji plasman

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Fabio Capello

,

Wembley

,

David Beckham

,

engleska reprezentacija

,

Engleska - Hrvatska

Vezni igrač engleske nogometne reprezentacije David Beckham priznao je u razgovoru s novinarima kako mu je poraz od Hrvatske na Wembleyu 2007. godine jedan od najtežih trenutaka u karijeri. 

"Nitko od nas neće zaboraviti tu večer. Svi smo se osjećali užasno i bilo nam je teško. Sasvim sigurno to mi je bio jedan od najtežih trenutaka u karijeri, no u srijedu nećemo tražiti osvetu. Nas zanima jedino plasman na SP."

Premda više nema osigurano mjesto u engleskoj reprezentaciji, David Beckham (34) je prepun pohvala na izbornika Fabia Capello.

Veznjak američkog prvoligaša LA Galaxya smatra kako je Capello preuzeo reprezentaciju u trenucima dok je bila na samom dnu vrativši igračima samopouzdanje.

"Capello nas je vratio u život. Vratio nam je nestalo samopouzdanje i natjerao nas da vjerujemo. U momčad je donio pobjednički mentalitet," kazao je Beckham.

Bivši kapetan Gordog Albiona je naglasio kako Capello svojim kvalitetnim radom ne samo oživio momčad, već i probudio navijače koji sada vjeruju u tu momčadi.

"Cijela nacija stoji iza nas, sada svi vjeruju u ovu momčad," dodao je Beckham.

Premda engleski navijači već danima najavljuju osvetu za izbacivanje s EP 2008. godine, Beckham smatra kako je momčad mora ući u susret mirno i koncentrirano.

"Znam da svi žele osvetu, no ne smijemo srljati i činiti nepotrebne pogreške," smatra bivša zvijezda Manchester Uniteda i Real Madrida.

Izvor: Hina

07.09.2009. 17:32:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh