« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
BASILUR

Basilur čajevi za prave poznavatelje

Tisuće i tisuće šalica čaja kušaju se svaki dan kako bi se izabrale najbolje vrste za čajne mješavine

Basilur čajevi su među najkvalitetnijima u svijetu
Basilur čajevi su među najkvalitetnijima u svijetu (Basilur)
Više o

zeleni čaj

,

Šri Lanka

,

najbolji čaj

,

Basilur čaj

,

Cejlon

,

čajoteka

Da, govorimo o najkvalitetnijim čajevima koji stižu iz bujnih obronaka pobrđa otoka Šri Lanke, do 1972. zvanog Cejlon. Basilur je čaj visokog umjetničkog izražaja za poznavatelje kvalitete i ljepote.

Svi su naši proizvodi zapakirani u Šri Lanki (Cejlonu), s pomoću najsavršenijih tehnika, kako bi se osigurala njihova svježina, kakvoća i higijeničnost. Mirisan i lijep čaj cijenit će najzahtjevniji potrošači, a prvorazredno pakiranje može postati ugodan dar ili ukras u kuhinji. 

Čajevi Basilur pakiraju kvalificirani stručnjaci s više desetljeća iskustva u analizi podrijetla, u pakiranju i izvozu nekih od najboljih čajeva na svijetu. Tisuće i tisuće šalica čaja kušaju se svaki dan kako bi se izabrale najbolje vrste za čajne mješavine. 

I time se mi, Basilur, u potpunosti bavimo. Sve standarde tvrtke Basilur Tea potvrđuje simbol Zlatnoga lava - simbol kvalitete cejlonskog čaja.

Najbolji cejlonski čaj koji možete zamisliti

Naši čajevi rastu u područjima kao što su Dimbulla i Nuwara Eliya, znamenita diljem svijeta za proizvodnju najkvalitetnijeg cejlonskog crnog čaja, pod idealnim klimatskim uvjetima.

Jer, Šri Lanka je tropska zemlja, blagoslovljena odličnim oborinama svu godinu. Stoga i zbog tla bogatog mineralima i intenzivne brige naših odanih uzgajivača, prirodno je da uzgajamo najbolji čaj na svijetu. 

12.12.2012. 07:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh