« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
LJETNI MERCATO

Barca želi Fabregasa i Sancheza

Prvak Španjolske i osvajač Lige prvaka u svojim bi redovima želio vidjeti brzonogog čileanskog napdača Sancheza te sjajnog Arsenalovog veznjaka Fabregasa

Fotografija vijesti
Više o

Barcelona

,

Fabregas

,

Pep Guardiola

„Barcelona će se boriti za dovođenje Cesca Fabregasa do zadnjeg dana prijelaznog roka", rekao je Barcin trener Josep „Pep" Guardiola.

40-godišnji trener prvaka Španjolske i Europe vjeruje kako bi ovaj nadareni španjolski veznjak koji trenutno igra za londonski Arsenal bio odlično pojačanje za njegovu momčad. Pep je potvrdio i kako Katalonci u svoje redove žele dovesti i napadača Alexisa Sancheza iz Udinesea.

Jedan od ključnih igrača španoljske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2010. kada su postali prvaci svijeta, Fabregas je produkt Barcelonine omladinske škole i već se neko vrijeme šuška kako bi se mogao vratiti u domovinu.

Barcelona je iznimno zagrijana i za čileanskog napadača Sancheza koji je ove sezone zabio 12 golova u Udineseu, te iako imaju novaca za oba igrača, tvrde kako im je dobar napadač prioritetniji od veznjaka.

Barcelona se trenutno nalazi u SAD-u u sklopu svoje turneje i priprema za novu sezonu, a 23.07. igraju u Splitu protiv našeg Hajduka.

Španoljsko prvenstvo počinje 21. kolovoza.

20.07.2011. 19:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh