Metro-portal.hr

objavljeno 20.07.2011. 19:29:00
LJETNI MERCATO

Barca želi Fabregasa i Sancheza

Prvak Španjolske i osvajač Lige prvaka u svojim bi redovima želio vidjeti brzonogog čileanskog napdača Sancheza te sjajnog Arsenalovog veznjaka Fabregasa

Fotografija vijesti

„Barcelona će se boriti za dovođenje Cesca Fabregasa do zadnjeg dana prijelaznog roka", rekao je Barcin trener Josep „Pep" Guardiola.

40-godišnji trener prvaka Španjolske i Europe vjeruje kako bi ovaj nadareni španjolski veznjak koji trenutno igra za londonski Arsenal bio odlično pojačanje za njegovu momčad. Pep je potvrdio i kako Katalonci u svoje redove žele dovesti i napadača Alexisa Sancheza iz Udinesea.

Jedan od ključnih igrača španoljske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2010. kada su postali prvaci svijeta, Fabregas je produkt Barcelonine omladinske škole i već se neko vrijeme šuška kako bi se mogao vratiti u domovinu.

Barcelona je iznimno zagrijana i za čileanskog napadača Sancheza koji je ove sezone zabio 12 golova u Udineseu, te iako imaju novaca za oba igrača, tvrde kako im je dobar napadač prioritetniji od veznjaka.

Barcelona se trenutno nalazi u SAD-u u sklopu svoje turneje i priprema za novu sezonu, a 23.07. igraju u Splitu protiv našeg Hajduka.

Španoljsko prvenstvo počinje 21. kolovoza.

20.07.2011. 19:29:00
http://metro-portal.hr/barca-zeli-fabregasa-i-sancheza/61501/