« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
EKO DRESOVI

Barca na Poljudu predstavlja nove dresove za ovu sezonu

Novi Nike dresovi napravljeni su od Nikeovog revolucionarnog recikliranog poliestera

Nove će dresove momčad Barce prvi put obući upravo protiv Hajduka
Nove će dresove momčad Barce prvi put obući upravo protiv Hajduka (fcbarcelona.cat)
Više o

Hajduk

,

Barcelona

,

Poljud

,

Barcelona Hajduk

Svi ljubitelji nogometa koji će uživo ili preko malih ekrana pratiti susret Hajduka i Barcelona s Poljuda, imat će priliku vidjeti nove Barcelonine dresove za ovu sezonu, prenosi Hina.

Barcelona dolazi na Poljud obilježiti 100 godina Hajdukova postojanja, a spektakl će "ukrasiti" i novim Nike klupskim kompletima, koji ostaju dosadašnjim uzorcima u njihovoj povijesti, a napravljeni su od Nikeovog revolucionarnog recikliranog poliestera koji po prvi puta uključuje dres i kratke hlače.

Svaki je Barcelonin komplet napravljen od trinaest recikliranih boca vode, a ovim novim procesom proizvodnje smanjuje se potrošnja energije za 30 posto u usporedbi sa proizvodnjom tradicionalnog poliestera, te se njime spašava 100 milijuna plastičnih boca od odlaganja na smetlištima.

Domaći dres sadrži tradicionalne bordo i plave pruge poznate u cijelom svijetu, sa jedanaest podebljanih pruga. Sa unutarnje strane kragne dresa ispisan je moto "Tots unit fem força" (Svi zajedno smo jaki), refrenu iz Barcelonine klupske himne. Barcelonin komplet za gostovanja bit će izraženo crn i sadrži karakteristični crno-sivi vizual nalik katalonskoj zastavi "Senyeri".

22.07.2011. 19:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh