« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
WOW!

Bandićevi najbliži suradnici među uhićenima

Neslužbeno se doznaje da je među ukupno 19 uhićenih cijeli niz dugogodišnjih bliskih suradnika Milana Bandića

Bandića vode na Oranice
Bandića vode na Oranice (Screenshot YouTube)
Više o

Milan Bandić

,

uhićenje

,

Vidoje Bulum

,

Zdenko Antunović

,

Miro Laco

,

Ivan Tolić

,

Koraljka Rožanković Uremović

,

Ines Bralić

,

Miljenko Benko

,

Alen Dodig

,

Akcija Agram

Milan Bandić uhićen je u kasnim poslijepodnevnim satima u nedjelju u Akciji Agram, a već nakon sat vremena vraćen je u svoj stan u Bužanovoj na pretres koji je potrajao čak 6 sati, nakon čega je odveden na Oranice kako bi prespavao. Danas se očekuju novi pretresi i davanje iskaza USKOKU.

Kako piše Index, Bandić je na odlasku iz svog doma bio vidno nervozan i u podzemnoj se garaži posvađao s policajcima koji su ga, nenaviklog na odnos u kojem je on car, bez puno rasprave strpali u kombi i odvezli. Razumno je pretpostaviti da je Bandić umirao od želje da se obrati novinarima koji su ga snimali iz daljine ...

No, uz Bandića, Ljubičića i Pripuza uhićeno je još 16 osoba za koje PNUSKOK nije dao podatke, a Jutarnji neslužbeno doznaje da se najvjerojatnije radi o cijelom nizu Bandićevih najbližih suradnika - pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, Ivan Tolić, član Uprave holdinga i bivši direktor ZET-a, Vidoje Bulum pročelnik stručne službe gradonačelnika, direktor Čistoće Miljenko Benko, direktor Gradske plinare Alen Dodig, glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović, specijalni savjetnik gradonačelnika Željko Horvat, referent za javnu nabavu Zagrebačkog holdinga Filip Čulo, načelnica Odjela za pravne poslove u Gradskom uredu za imovinsko-pravne poslove Koraljka Rožanković Uremović i zamjenica pročelnice Ureda za imovinsko-pravne poslove Ines Bralić. 

Tijekom noći na Twitteru su se pojavile špekulacije da su privedene i dvije Bandićeve zamjenice, Sandra Švaljek i Vesna Kusin, no to se pokazalo neutemeljenim.

Na slobodi su ostali i Slavko Kojić, gradski šef financija i Ivica Lovrić, šef sporta koji su također među najbližim suradnicima.

20.10.2014. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh