« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
MA DA?!

Bandić želi stranku, izbore i novi mandat gradonačelnika

Očito nezadovoljstvo Sandrom Švaljek i njenim potezima natjeralo je Bandića na seriju novih medijskih istupa kojima ispituje teren

Milan bi opet na izbore
Milan bi opet na izbore (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

novi izbori

,

osnivanje stranke

Milan Bandić ne miruje, štoviše, prilično nervozno gleda kako "njegovi projekti" idu sporo i na njih se očito ne troši dovoljno gradskog novca. Bit će da je negje uzmanjkalo gradskih sredstava, jer Milan bučno najavljuje osnivanje stranke, ostavku i nove izbore u Zagrebu.

Ipak je ostalo i nešto opreza u njemu jer ne napada otvoreno Sandru Švaljek, no svejedno će izjaviti da je zamjenica zato što sve radi sporije od njega, uz brdo dobro poznatih floskula o tome kako je on radio 16 sati za Zagreb i slično.

No, kako još uvijek ne smije komunicirati s većinom svojih suradnika jer su svjedoci u njegovom slučaju, na putu mu stoje neke poteškoće. Stožer njegove stranke u Praškoj radi punom parom, Bandić je na svim događanjima u gradu, predizborna kampanja je počela.

Milan misli isprovocirati izbore, pobijediti i biti po šesti put gradonačelnik. Sitnica od sudskih procesa koji su već pokrenuti i onih koji će tek biti pokrenuti njemu ne smeta ... vidjet ćemo do kada.

04.03.2015. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh