Metro-portal.hr

objavljeno 04.03.2015. 08:01:00
MA DA?!

Bandić želi stranku, izbore i novi mandat gradonačelnika

Očito nezadovoljstvo Sandrom Švaljek i njenim potezima natjeralo je Bandića na seriju novih medijskih istupa kojima ispituje teren

Milan bi opet na izbore
Milan bi opet na izbore (Arhiva)

Milan Bandić ne miruje, štoviše, prilično nervozno gleda kako "njegovi projekti" idu sporo i na njih se očito ne troši dovoljno gradskog novca. Bit će da je negje uzmanjkalo gradskih sredstava, jer Milan bučno najavljuje osnivanje stranke, ostavku i nove izbore u Zagrebu.

Ipak je ostalo i nešto opreza u njemu jer ne napada otvoreno Sandru Švaljek, no svejedno će izjaviti da je zamjenica zato što sve radi sporije od njega, uz brdo dobro poznatih floskula o tome kako je on radio 16 sati za Zagreb i slično.

No, kako još uvijek ne smije komunicirati s većinom svojih suradnika jer su svjedoci u njegovom slučaju, na putu mu stoje neke poteškoće. Stožer njegove stranke u Praškoj radi punom parom, Bandić je na svim događanjima u gradu, predizborna kampanja je počela.

Milan misli isprovocirati izbore, pobijediti i biti po šesti put gradonačelnik. Sitnica od sudskih procesa koji su već pokrenuti i onih koji će tek biti pokrenuti njemu ne smeta ... vidjet ćemo do kada.

04.03.2015. 08:01:00
http://metro-portal.hr/bandic-zeli-stranku-izbore-i-novi-mandat-gradonacelnika/90377/