« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
HE HE

Bandić ima četiri stana u Zagrebu?

Odluka Vrhovnog suda o odbijanju žalbe zbog blokade nekretnina pokazala da Bandić koristi oba penthousea u Bužanovoj kao jednu stambenu cjelinu, što se tvrdi cijelo vrijeme

Otkud pare, gradonačelniče?
Otkud pare, gradonačelniče? (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

stanovi u Zagrebu

,

Bužanova

Žalba Milana Bandića na odluku USKOK-a kojom mu je blokirana imovina otkrila je da zagrebački gradonačelnik u svome posjedu nema samo stan i garažu u Bužanovoj od 176,76 kvadrata te vikendicu u okolici Samobora, već i dodatna tri stana s garažama u Zagrebu.

Radi se o stanu od 95 kvadrata na Krugama 5, stanu od 78 kvadrata na Horvaćanskoj cesti 75 te stanu od 93,85 kvadrata na Gračanskoj cesti 145F.

Uz to, iz odluke Vrhovnog suda razvidno je da Bandić koristi oba penthousea u Bužanovoj upravo onako kako mu protivnici spočitavaju od početka - kao jednu stambenu cjelinu u kojoj od njegovog brata nema ni traga ni glasa.

Podsjećamo, nakon što je Bandić uselio u Bužanovu, neki su mediji objavili da je spojio oba stana na vrhu zgrade u jedan, no Bandić je uporno tvrdio da je drugi stan kupio njegov brat ....

Kako će Milanče obrazložiti stjecanje gotovine kojom je nemilice kupovao stanove po gradu, zabavit će vjerojatno i USKOK i javnost, kad procure podaci.

01.03.2015. 08:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh