« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MOLIM?!

Bandić platio jamčevinu od 15 milijuna kuna i izašao iz Remetinca

U ovoj je državi sve moguće, pa i da "skromni gradonačelnik" u sat vremena skupi 15 milja kuna keša i istovari na račun suda kako bi bio "protokolarni gradonačelnik"

Bandić skupio keš i izlazi iz Remetinca
Bandić skupio keš i izlazi iz Remetinca (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

jamčevina

,

izlazak iz Remetinca

Milan Bandić u sat je vremena skupio 15 milijuna kuna gotovine za jamčevinu kako bi suđenje za kojekakve malverzacije čekao na slobodi. Bandić je prvo nudio nekretnine, no sud je tražio gotovinu što je Bandić dostavio u rekordnom roku i izašao iz Remetinca oko 18 sati.

Kako doznaju mediji, jedan od Bandićevih odvjetnika, Marijan Hanžeković, digao je kratkoročni kredit za pokrivanje potrebnog iznosa jamčevine.

Svi osumnjičenici iz afere Agram koji uplate jamčevinu mogu izaći iz pritvora, odlučio je sud koji samo traži potvrde o uplati.

Odvjetnik Slobodana Ljubičića, Veljko Miljević izjavio je kako su već uplatili 5 milijuna kuna, a odvjetnici Željka Horvata, Ivana Tolića (700.000 kn), Filipa Čule (250.000 kn) i Zdenka Antunovića (250.000 kn) potvrdili su kako će jamčevine uplatiti u gotovini.

Bandić je pred sucem istrage obećao da neće obavljati dužnost gradonačelnika, a ostali da neće bježati, ponavljati kazneno djelo te utjecati na svjedoke.

19.11.2014. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh