« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
TRIBINA

Mitovi i predrasude o udomljavanju starijih pasa

Mitovi i predrasude o udomljavanju starijih pasa dovode do bezbroj napuštenih starijih pasa koji su i dalje u odličnoj formi, koji i dalje mogu biti izvrstan kućni ljubimac

Udomite starijeg psa
Udomite starijeg psa (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje pasa

,

stariji psi

,

tribina

Želite udomiti psa, no ne želite starijeg psa jer je lakše odgojiti štene.. jer je stariji pas već izvan forme, jer stariji pas ima svoj karakter i navike... jer se starijeg psa ne može ničemu naučiti..

Mitovi i predrasude o udomljavanju starijih pasa dovode do bezbroj napuštenih starijih pasa koji su i dalje u odličnoj formi, koji i dalje mogu biti izvrstan kućni ljubimac, štoviše, za neke je možda stariji pas idealan!

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo uz goste dr. met. vet. Deanu Basar, Nevena Kovačevića te sklonište Grada Zagreba će vam ukazati na prednosti udomljavanja starijih životinja te na poteškoće s kojima se susreću.

Udruga Indigo

Osnivači udruge Indigo se dugi niz godina bave spašavanje zapostavljenih, zanemarenih i napuštenih životinja. Cilj Udruge Indigo je kvalitetno udomljavanje te edukacija novih i starih vlasnika. Od osnivanja Udruge 25.10.2014. do danas udomljeno je preko 350 životinja, organizirana su razna događanja i suradnje s raznim stručnjacima na području socijalizacije pasa, osnova poslušnosti, testova socijalizacija,... 

Dr. med. vet. Deana Basar

Dr. med. vet. Deana Basar se dugi niz godina bavi rehabilitacijom konja i kućnih ljubimaca (Centar za rehabilitaciju konja i kućnih ljubimaca Equus vitalic) te je upoznata sa problematikom udomljavanja starijih pasa

Neven Kovačević

Neven je instruktor za obuku pasa, licencirani instruktor za obuku službenih pasa, instruktor je i sudac za osnovnu poslušnost i instruktor i sudac za agility. Sudjelovao je na projektima rada terapeutskih pasa s djecom s posebnim potrebama.

Sklonište Grada Zagreba

Službeno sklonište Grada Zagreba koje postoji od siječnja 2001 godine. Educirani tim ljudi se bavi socijalizacijom, rehabilitacijom i udomljavanjem napuštenih životinja.

Turbina - turbo tribina

28.02.2015. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh