« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
WTF?!

Baltički NLO na Mjesecu?

Svi smo čuli za Baltičku anomaliju koja ne dozvoljava da bude snimljena izbliza i naglo je pala u zaborav, no što kad nađemo istu stvar na Mjesecu?

Ista
Ista "stvar" na dnu Baltika i na Mjesecu?! (Screenshot YouTube)
Više o

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Mjesec

,

baltička anomalija

,

baltički NLO

Baltički NLO ili, kako su to politički korektno nazvali, baltička anomalija okupirala je naslovnice prošle godine kad su se spustili do nje i pokušali je snimiti izbliza.

Nije im baš vrijeme išlo na ruku, a nakon toga je i oprema redovito zakazivala u blizini ove čudne .. stvari na dnu Baltika, pa je cijela priča polagano počela tonuti u zaborav. Namjerno ili ne, ne možemo biti sigurni, no i dalje se pokušava saznati o čemu se zapravo radi.

Neki tvrde da je to sigurno tajno nacističko oružje, drugi da se radi o nekom prirodnom fenomenu za koji, doduše, nemaju objašnjenje, treći su sigurni da su to izvanzemaljci koji su promašili sletnu pistu. Teorije zavjere stvaraju se velikom brzinom, no problem je u ograničenom pristupu ovom fenomenu na dnu Baltika. 

Wowforreeel je pristupio problemu na drugi način, pogledavši u nebo. Kako je očito vrlo aktivan u pretraživanju snimki s Mjeseca, naletio je na potpuno isti oblik na našem satelitu. E sad, što reći u ovom slučaju? Pogledajte i procijenite sami:

19.02.2014. 18:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh