« Fun
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
NJEMAČKA

Baloni s vjenčanja izazvali paniku, policija mislila da su NLO-i

Kad je na radaru za kontrolu zračnog prometa uočeno mnoštvo neidentificiranih letećih objekata natsala je prava panika; policija je odmah poslala helikopter na teren

Baloni s vjenčanja izazvali paniku, policija mislila da su NLO-i
Baloni s vjenčanja izazvali paniku, policija mislila da su NLO-i (Shutterstock)
Više o

NLO

,

Njemačka

,

vjenčanje

,

baloni

Baloni ispunjeni helijem koje su gosti s jednog vjenčanja u Njemačkoj pustili u zrak podigli su pravu uzbunu među stanovništvom, ali i policijskim službama. Oko 80 balona na koje su bile zakačene malene čestitke s željama gostiju upućenima mladencima pronađeno je Altottinga. Policija je, vidjevši na radaru ogroman broj neidentificiranih letećih objekata, odmah poslala helikopter i nekoliko vozila kako bi presrela NLO-e. Međutim, umjesto izvanzemaljskih letjelica, policija je otkrila šareno mnoštvo balona koji su prošli put od 300-ak kilometara od Weinfeldena gdje su ih svatovi pustili u zrak.

Iznenađeni mladoženja, 35-godišnji Michael Müller, kazao je kako ni u ludilu ne bi pomislio da će nekoliko balona podići takvu paniku. Policija je pak bez obzira na troškove izlaska na teren i izazivanje panike odlučila mladence poštedjeti daljnjih neugodnosti pa im nije poslala račun za ovu NLO dramu. Štoviše, policajci su čak pokupili četitke koje su bile na balonima i dali ih novovjenčanom paru. „Nisu oni krivi, ljudi su jednostavno preburno reagirali", rekao je jedan od policajaca.

24.09.2010. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh