« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
OSTAVKE ODMAH!!!!

Bahati Linić spremio udar na obrtnike

Ili se radi o elementarnom nepoznavanju poslovanja ili je stvarno cilj potpuno uništenje Hrvatske, u svakom slučaju - Liniću, ostavka!!

Slavko Linić će ući u povijest kao čovjek koji je ubio Hrvatsku
Slavko Linić će ući u povijest kao čovjek koji je ubio Hrvatsku (Arhiva)
Više o

Vlada

,

PDV

,

Slavko Linić

,

obrtnici

Slavko Linić još je jednom na sjednici Vlade pokazao da ili nema blage veze o gospodarstvu/ekonomiji ili da je plaćen od nekoga da ga potpuno uništi. Treća je mogućnost vezana uz različite bolesti koje se liječe u Vrapču, no za sada ćemo se suzdržati od komentara u tom smjeru.

Naime, "genije" je na sjednici Vlade o PDV-u jednostavno, u jednoj rečenici nagovijestio potpunu propast obrta u sljedećoj godini rekavši da se od 31. 12. ove godine obrtnicima PDV obračunava ne po naplaćenoj nego po fakturiranoj realizaciji.

Upravo je takva odredba utjerala 75 posto registriranih tvrtki u blokadu, jer ako ti netko ne plati račun, ti njemu ne možeš ništa, ali zato će Slavko i njegova ekipa blokirati tvoj račun jer nisi platio harač.

Žalosno i jadno stanje duha u hrvatskoj vladi (namjerno malim slovom) koja jedino što radi je krpa proračun kako bi isplatila plaće sebi i javnim službenicima više nije ni za osudu, nego nažalost za suđenje zbog izdaje nacionalnih interesa ... Stravično je napisati nešto što zvuči kao da je izašlo iz usta zapjenjenog desničarskog idiota, ali tako je. 

Piše: Damir Klemenčić, urednik
07.03.2013. 17:38:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    goran dadic
    08.03.2013. 11:39
    Stalno cacka nos.To jedino zna ova kreatura.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh