« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
VRHUNAC SUKOBA

Bad Blue Boysi kazneno prijavili vodstvo Dinama

Predstavnici Kluba navijača Dinama podnijeli su DORH-u kaznenu prijavu protiv Zdravka Mamića i cjelokupnog vodstva Dinama zbog sumnje u nezakonitost pri kupnji stolica za tribine

Fotografija vijesti
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

kaznena prijava

,

BBB

Predstavnici Kluba navijača Dinama Bad Blue Boys predali su danas u sjedištu DORH-a kaznenu prijavu protiv izvršnog direktora Dinama Zdravka Mamića i cjelokupnog vodstva zagrebačkog nogometnog kluba zbog sumnje u nezakonitost pri kupnji stolica za tribine maksimirskog stadiona ovoga ljeta, javlja Hina.

Klub navijača Dinama sumnja u zakonitost obnove stadiona jer, kako kažu, postoje jasne indicije da 36 tisuća stolica nije nabavljeno izravno od proizvođača iz Turske, po povoljnoj cijeni, već su one do kluba i tribina stadiona došle preko posrednika, privatne tvrkte "Duo-gastronomija" vlasnik koje je, tvrde, direktor nabave Dinama Dražen Miličević.

Predstavnik Kluba navijača, Danijel Hrnjak novinarima je ispred sjedišta DORH-a u Gajevoj ulici objasnio da su kaznenom prijavom, osim Zdravka Mamića i Miličevića, obuhvaćeni predsjednik Kluba Mirko Barišić, direktor kluba Damir Vrbanović, sportski direktor Zoran Mamić i direktor stadiona Miljenko Sakoman, čiji je sin Milan sa svojom tvrtkom, po tvrdnjama BBB-a bez natječaja dobio posao na obnovi stadiona.

Hrnjak je podsjetio da obnovu stadiona odavno prate raznorazne afere te izrazio nadu da će ih nova vlast početi rasčišćavati.

Kazao je da Klub navijača ne zna kolika je šteta navodno počinjena u slučaju nabave stolica, ali da se "oko cijene obnove stadiona još nisu dogovorili niti u samom Dinamu".

Na upit novinara odgovorio je da se kaznena prijava ne odnosi na moguć sukob interesa Zdravka Mamića koji je dužnosnik Dinama, a bio je nogometni menedžer čije je poslove preuzeo njegov sin.

Hrnjak je najavio da će Klub navijača i ubuduće podnositi kaznene prijave kad posumnja u nezakonitosti u poslovanju Dinama.

Danijel Hrnjak jedan je od nekolicine BBB-a koji su nedavno nepozvani upali na konferenciju za novinare Zdravka Mamića u prostorijama Dinama i poručili mu "da je gotovo njegovo vrijeme". Zbog toga ih je Mamić, izvijestio je Hrnjak, kazneno prijavio za prijetnju.

"Odazvat ćemo se pozivu na obavijesni razgovor i vidjeti o čemu je riječ", rekao je Hrnjak, inače čelnik BBB-a okupljenih u udruzi sa sjedištem u Draškovićevoj ulici.

15.12.2011. 14:19:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh