« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
HAK

Autocesta A1 napokon otvorena za sav promet

Zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, i dalje važi na cestama u Gorskom kotaru

HAK i dalje poziva na oprez u prometu
HAK i dalje poziva na oprez u prometu (HAK)
Više o

HAK

,

ceste

,

stanje u prometu

Od 22,15 sati autocesta A1 otvorena je za sve skupine vozila, javlja Hina. Zbog na mahove jakih udara vjetra državnom cestom Gospić-Karlobag (D 25) i dionicom Jadranske magistrale od Karlobaga do Svete Marije Magdalene smiju prometovati samo osobna vozila, javlja Hrvatski autoklub. Jadranskom magistralom (D 8) od Senja do Karlobaga, zbog jakog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina).

Jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, i dalje važi na cestama u Gorskom kotaru na D 501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, kao i na županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica i Vrbovskog, te u zaleđu Novog Vinodolskog. U Lici zabrana vrijedi na D 23 Kapela-Žuta Lokva, D 42 Jospidol-Poljanak, D 52 Špilnik-Korenica, D 218 Donji Lapac-Dobroselo i D 506 Dobroselo-Mazin.

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Stara Gradiška na ulazu u zemlju, a teretni na prijelazima Macelj i Bregana na izlazu. Zbog gustog prometa policija isključuje teretna vozila neposredno prije čvora Sveti Križ Začretje, na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Macelja. U prekidu su katamaranske linije s Malog Lošinja, Paga i Lastova (Ubli-Vela Luka-Hvar-Split). Trajekti na relaciji Brestova-Porozina i Valbiska-Lopar prevoze samo osobna vozila.

23.01.2011. 22:54:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh