« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Austrijanci od 3-0 do 3-4, Njemačka sjajna u Baselu

SAD u Krakowu iznenadio Poljake pobjedom 3-0

Fotografija vijesti
Više o

europsko prventsvo

Od hrvatskih suparnika na Europskom prvenstvu, nakon srijede samo Njemačka može biti potpuno zadovoljna budući da je ‘Elf’ demolirao Švicarsku u gostima sa 4-0. Austrijanci se mogu hrabriti prvim poluvremenom protiv Nizozemske koje su dobili sa 3-0 (!), no u nastavku je uslijedio potop i poraz 3-4. Najzabrinutiji trebaju biti Poljaci koji su u Krakowu izgubili od Amerikanaca sa 3-0.

Nešto više od dva mjeseca uoči Eura, Njemačka djeluje fantastično. Lakoća kojom su razbili domaćine prvenstva daje im za pravo da s velikim optimizom očekuju okršaje u lipnju. U Baselu je briljirao Gomez zabivši dva gola, a po jedan su dodali Klose i Podolski.

U Beču su Austrijanci i Nizozemci odigrali utakmicu za pamćenje. Prvih 35. minuta Austrija je bila kao u transu i zahvaljujući Ivanschitzu i Prödlu (dva gola nakon kornera) povela sa 3-0! Ipak, Nizozemci su se pobrinuli da Slavena Bilića ne boli jako glava i preokrenuli na 4-3. Za takav rasplet domaći su sami krivi - tri gola su praktički sami sebi zabili...

Neugodno su iznenadili Poljaci, koji su protiv Amerikanaca bili neprepoznatljivi. Beenhakkerova momčad sva tri gola dobila je nakon prekida... (METRO) 

27.03.2008. 02:00:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh