« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
ADF

Atomic Dance Factory na SP u hip hopu

Popularna hip hop skupina ovoga tjedna predstavlja Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u hip hopu, breakdanceu i electric boogieju

Atomic Dance Factory i Luka Vidović
Više o

hip hop

,

breakdance

,

Atomic Dance Factory

,

electric boogie

Naša najpopularnija hip hop skupina radi punom parom. Već mjesecima uvježbavaju koreografije za show „Cijeli svijet je pozornica", a ovog će tjedna od 13. do 16. listopada predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u hip-hopu, breakdanceu i electric boogieju.

Natjecanje se odvija u Grazu u organizaciji Međunarodne Plesne Organizacije (IDO), a u konkurenciji je čak 4500 plesača iz cijelog svijeta.

Atomic Dance Factory, pod vodstvom koreografa Saše Krnetića, posebna je plesna skupina sastavljena od 14 plesača. Grupa se isključivo bavi urbanim plesnim stilovima kao što su hip-hop, break dance, locking i popping, a u kategorijama hip hopa višestruki su državni prvaci. Široj javnosti skupina je poznata po nastupima na Supertalent showu Nove TV gdje je plesačkim vještinama oduševljavala i žiri i gledatelje.

Za svjetsko natjecanje pripremili su koreografiju na poznatu skladbu "Rekvijem za snove" Clinta Mansella. Kako skupina kaže, nemaju visoka očekivanja jer u natjecanja ulaze skromno znajući kakva ih konkurencija čeka, no nadaju se da će kombinacijom drugačije glazbe, zanimljivih kostima i intrigantne priče u koreografiji zapeti za oko sucima i ostvariti neki rezultat, kao što su ostvarili i 2009. godine na Europskom prvenstvu u Kopru! Tada je Hrvatska po prvi puta u povijesti imala predstavnike u finalu.

Njihovu fenomenalnu plesnu energiju i zanimljive koreografije pogledajte uživo u plesno - iluzionističkom showu „Cijeli svijet je pozornica", nastalu u suradnji s Teatrom Prestige Luke Vidovića. Raspored predstava:

23. listopada

Premijera: 10:00

Pretpremijera: 12:45

30.listopada

1. Predstava: 10:00

2. Predstava: 12.45

Ulaznice za obje predstave su u slobodnoj prodaji.

Danas je završila pretprodaja po cijeni od 40 kn te od danas ulaznica iznosi 60 kn na svim ovlaštenim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

 

10.10.2011. 14:49:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh