« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PREDSTAVLJANJE

ASUS predstavio nagrađene novitete

Najviše se govorilo o sjajnim ASUS-ovim tabletima MeMO Pad 7 i 8 koje pogoni moćni Intelov 64-bitni procesor Moorefield

ASUS je osvojio pregršt nagrada
ASUS je osvojio pregršt nagrada (racunalo.com)
Više o

računala

,

predstavljanje

,

tableti

,

ASUS

,

MeMO Pad

Unatoč paklenim vrućinama, u ugodnom ambijentu Cinestar multipleksa u Arena Centru u Zagrebu uživali smo u društvu Asusovih predstavnika, kao i pregršt nagrađenih proizvoda na sajmu Computex 2014, a neke od tih 22 nagrađenih proizvoda vidjeli smo i na današnjoj hrvatskoj premijeri. Inače, sutra će svoju premijeru imati i u susjednoj Srbiji.

Teško je u nekoliko riječi ispričati što smo sve danas mogli vidjeti, ali pokušat ćemo to sve sročiti u nekoliko rečenica... i ekskluzivnih fotografija. Uglavnom, naglasak je bio na novim Asus MeMO Pad 7 i 8 inčnim tabletima koji imaju novi Intelov 4-jezgreni Moorefield 64-bitni procesor na 2,3 GHz i osjetno bolje hardverske performanse.

Primjerice, model Asus MeMO Pad 8 ME 581CL (i ove oznake na kraju su jako bitne!) je najtanji i najlakši 8 inčni tablet na svijetu i ima 2 GB RAM-a, Full HD IPS ekran od 1920×1200 točaka (omjer 16:10) s Gorilla Glass 3 zaštitom protiv grebanja. Uz stereo zvučnike s prednje strane (SonicMAster tehnologija) baterija bi trebala izdržati i do 9 sati rada.

Nagrađeni Asus proizvodi danas su bili glavna zvijezda hrvatske premijere na kojoj je naravno bila i naša redakcija. Primjerice, ROG G20 stolno računalo je osvojilo Best Choice of the Year nagradu i Best Choice Golden nagradu, najprestižnije nagrade koje se na Computexu dodjeljuju samo jednom proizvodu.

Osim ovog modela, nagrade su odnijeli i S1 Mobile LED projektor i PadFone S (PF500KL) nositelji Best Choice nagrade na sajmu Computex 2014. Još 17 proizvoda su pobjednici u kategoriji d&i (design and innovation). ASUS je najnagrađivaniji proizvođač na Computexu s ukupnim brojem od 22 nagrade.

Više pročitajte na portalu racunalo.com

12.06.2014. 19:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh