« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
NAGRADNA IGRA!

ASUS nagrađuje najkreativnije

Posjetite Facebook stranicu ASUS Hrvatska i osvojite vrijedne nagrade - novi Memo Pad 7, torbu za računalo ili miša

Memo Pad 7 ME176 je prva nagrada
Memo Pad 7 ME176 je prva nagrada (ASUS)
Više o

Facebook

,

nagradna igra

,

ASUS Hrvatska

ASUS je ​​odlučio obradovati svoje fanove i na Facebook stranici ASUS Hrvatska organizirao foto natječaj pod nazivom "Moj ASUS je ​​uvijek uz mene". Autore najkreativnijih fotografija s bilo kojim ASUS uređajem čekaju vrijedne nagrade - Memo Pad 7 ME176, prvi 64bitni Android tablet, torba za računalo i miš WT460. Natječaj traje od 21. do 31. listopada 2014. godine.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju samo korisnici Facebooka iz Hrvatske. Osnovni cilj je iskazati kreativnost kroz zanimljivu sliku bilo kojeg ASUS modela snimljenu na što neobičnijem mjestu.

ASUS je ​​odlučio dati priliku i onima koji nemaju uređaj iz njihove ponude da osvoje nagradu. Dovoljno je da posjetite najbližu trgovinu informatičke opreme i tamo napravite zanimljivu fotografiju. Što je maštovitija fotografija, to su veće šanse za osvajanje nagrade.

Dobitnika prve nagrade određuje žiri sastavljen od predstavnika ASUS-a. Imena finalista će biti objavljena 4. studenoga 2014., a imena pobjednika tri dana kasnije. 

24.10.2014. 14:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh