« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

ASUS jamči pouzdanost svojih uređaja

Da biste se kvalificirali za Program stopostotne pouzdanosti, odmah nakon kupnje kvalificiranog uređaja potrebno je izvršiti online registraciju proizvoda

ASUS jamči pouzdanost
ASUS jamči pouzdanost (ASUS)
Više o

ASUS

,

Program stopostotne pouzdanosti

Ukoliko je ovo vaša godina za kupnju laptopa, tvrtka ASUS daje dobar razlog da razmislite o njihovoj ponudi računala. Naime, svojim Programom stopostotne pouzdanosti ASUS jamči da se proizvod s ovim potpisom neće pokvariti u roku od prvih 12 mjeseci, u suprotnom korisnik dobiva i popravak i povrat cjelokupnog iznosa za kupljeno računalo.

Na temelju aktualne promocije, možemo reći da je ovaj program demonstracija povjerenja koje ASUS ima u svoje proizvode u pogledu kvalitete, dizajna i tehnologije. S druge strane, jamčeći mogućnost kompletne naknade, ASUS čini da korisnici budu bezbrižni prilikom izbora laptopa koji danas ne predstavlja malu investiciju, kao i da imaju kompletno povjerenje u njihove proizvode.

Ako ipak dođe do nesretnih okolnosti i pojave smetnji u radu, pored nezaobilazne sanacije kvara, korisnici će imati puno pravo tražiti uloženi novac natrag putem jednostavnog procesa potraživanja.

Da biste se kvalificirali za Program stopostotne pouzdanosti, odmah nakon kupnje kvalificiranog uređaja potrebno je izvršiti online registraciju proizvoda. Na taj ćete način, ako se desi da uređaju u prvih 12 mjeseci bude potreban popravak, biti u mogućnost putem ASUS portala www.asuspromotions.com tražiti povrat kompletnog iznosa novca.

Ovaj program vrijedi za ASUS proizvode kupljene od 16. veljače 2015. do 31. prosinca 2015.

31.03.2015. 15:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh