« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
WOW!

Asteroid s crnom piramidom leti prema Zemlji

Iako bi asteroid nazvan Bennu trebao doći do Zemlje tek za više od 150 godina, činjenica da je na njemu piramida uznemiruje duhove

Piramida na asteroidu?
Piramida na asteroidu? (Screenshot YouTube)
Više o

piramida

,

teorije zavjere

,

asteroid

,

asteroid 1999RQ36

,

Bennu

Asteroid 1999RQ36 nazvan Bennu bio bi samo još jedna stijena koja leti prema Zemlji kad ne bi bilo čudnovate odluke NASA-e da ga proglasi svojim sljedećim ciljem misije OSIRIS-REX što je odmah alarmiralo entuzijaste koji su otišli i korak dalje od teorije zavjera.

Naime, na internetu se ovih dana pojavila snimka asteroida na kojoj se vrlo jasno vidi crna piramidalna struktura koja odskače od površine.

Radi se o asteroidu iz grupe Apollo asteroida otkrivenom, kako mu i samo ime kaže, 1999. godine u sklopu LINEAR projekta, a mogućnost udara u Zemlju je tolika, kaže NASA, da ga vrijedi pomno pratiti.

Naravno, teorije zavjere krenule su odmah, a nakon što se saznalo da ga se u opservatoriju Arecibo svakodnevno prati, postale su sve glasnije.

No, eksplodirale su ovih dana nakon pojave donjeg videa koji jasno pokazuje piramidalnu strukturu na površini asteroida. Voze li se hibernirani izvanzemaljci prema nama ili su nam poslali nešto drugo, vidjet ćemo otprilike 2170. godine ... Pogledajte video i odlučite sami:

15.07.2014. 11:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh