« Kultura
objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana
ARTISTICO

ARTISTICO otvoren u Kinu SC

U predvorju Kina SC jučer je otvoren festival nekonvencionalne umjetničke produkcije i dizajna – ARTISTICO koji publici predstavlja nesvakidašnje umjetničke sadržaje i jedinstvene radove domaćih i stranih autora.

Artistico
Artistico (Arhiva)
Više o

Kino SC

,

Artistico

U predvorju Kina SC jučer je otvoren festival nekonvencionalne umjetničke produkcije i dizajna - ARTISTICO koji publici predstavlja nesvakidašnje umjetničke sadržaje i jedinstvene radove domaćih i stranih autora.

Veliki art market, izložbe, radionice i nastup etno zbora Zbor Xop obilježili su prvi dan festivala, a organizatori najavljuju pregršt kreativne energije i u preostala dva dana.

Uz više od 40 umjentika i dizajnera koji izlažu svoje radova, ARTISTICO nudi odličan i nikad jednostavniji odabir originalnih darova za sve one koje još nisu stigli razmišljati o poklonima, a sve to uz dobru zabavu i druženje u toplom, blagdanskom ozračju.

Od 12-21h otvorene su i izložbe mladih autora, jump in likovne radionice, kutak za djecu, crtanje portreta i čitanje iz tarot karata, a u posljepodnevnim satima na rasporedu su vođene kreativne radionice i predstavljanje sudionika programskog sadržaja IZLOŽI SE.

Razgledajte izložbe, uživajte u isprobvanju različitih likovnih tehnika, izradite vlastita mala umjetnička djela, obavite last minute shoping božićnih darova i popijte kavu s vašim najdražim kreativcem. Sve to i više čeka vas na božićnom izdanju festivala ARTISTICO koji je otvoren još danas i sutra u zagrebačkom SC-u.

Ulaz i svi sadržaji su besplatni, a festival je za otvoren od 12-21h.

23.12.2023. 14:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh