« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
45 MILIJUNA

Arsenal i Barcelona tajno dogovorili transfer Fabregasa

Fabregas je sa 16 godina iz Barcelone otišao u Arsenal, a sada se vraća u redove španjolskog prvaka

fabregas arsenal
fabregas arsenal (Getty Images)
Više o

Barcelona

,

Arsenal

,

nogometni transfer

,

Cesc Fabregas

Arsenal i Barcelona su prema pisanju katalonskog dnevnika 'Mundo Deportivo' tajno dogovorili transfer veznjaka Cesca Fabregasa u redove španjolskog prvaka.

Službena potvrda transfera bit će objavljena krajem tjedna. Barca bi tako za igrača koji je ponikao u njezinim redovima, a potom sa 16 godina preselio u Arsenal, trebala platiti 45 milijuna eura odštete, a postoji i mogućnost da netko od Barcinih igrača završi u Arsenalu. Fabregas bi na Camp Nou trebao zarađivati sedam milijuna eura.

>> Barcelona pregazila Arsenal s četiri gola Messija

Tajnik sastanak čelnika Arsenala i Barcelone navodno je održan prošlog tjedna u Španjolskoj, a da se nešto događa priznao je i novi Barcin predsjednik Sandro Rosell.

Drugi katalonski list 'Sport' tvrdi kako je Fabregas razočaran ponašanjem Arsenalova menadžera Arsenea Wengera jer nije održao obećanje. "U svibnju mi je obećao da će me pustiti u Barcelonu," kazao je Fabregas.

67 posto čitatelja lista Mundo Deportivo vjeruje da će Fabregas zaista završiti u Barceloni, dok 37 posto ne vjeruje u takav ishod. (hina/metro-portal)

27.07.2010. 11:37:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh