« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Arena Zagreb gradi se prema rokovima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Petar Atletić/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

rukometna arena

,

Arena Zagreb

Građevinski radovi na "Areni Zagreb" napreduju prema planu i nema većih zastoja u gradnji, a i pristupne ulice bit će gotove u roku, rečeno je danas na gradilištu "Arene" u Laništu, gdje je i ovoga ponedeljka, kao i svakog tjedna od ljeta do danas, u obilasku bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

"Naši izvođači i tvrtka 'Ingra', kao nositelj projekta, demantirat će sve 'nevjerne Tome' koji su sumnjali u projekt 'Arene Zagreb'", rekao je Bandić na gradilištu ističući da zajedničku odgovornost u gradnji dijele i u gradnji infrastrukturnih objekata oko "Arene".

Ujedno je zahvalio svima koji "nadljudskim naporima rade kako bi se gradnja" tog objekta privela kraju u predviđenom roku.

Predsjednik Uprave "Ingre" Igor Oppenheim je izvijestio da je u tijeku gradnja zapadnog dijela borilišta te postavljanje sjedalica, a koordinatorica gradilišta Melinda Andrijić je rekla da radovi na okolnim prometnicama napreduju prema planu. "Nema ozbiljnijih zastoja, vrijeme nas služi i drago mi je da ćemo pristupne ceste dovršiti u zacrtanom roku, početkom prosinca", rekla je voditeljica gradilišta.

Bandić nije želio govoriti o drugim zajedničkim projektima grada i Vlade, poput Muzeja suvremene umjetnosti ili Nove bolnice u Blatu jer je, kaže, riječ o velikim projektima koji "iziskuju i velika sredstva iz državnoga i gradskog proračuna". Ponovio je tek ocjenu kako su prošlotjedni razgovori s premijerom Ivom Sanaderom o tim temama bili "korisni i korektni". (hina/metro-portal)

03.11.2008. 20:41:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh