« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
AF 2011

Arena Fest 2011. donosi tri vrhunska benda

Žestoka svirka u alter, industrial i rock-metal noći koja će se dugo pamtiti

Arena Fest dobro će prodrmati pulsku Arenu
Više o

Laibach

,

Arena Fest

,

Apocalyptica

,

Guano Apes

Prvi Arena Fest 2011. zamišljen je kao glazbena bomba pred zatvaranje koncertne sezone u pulskoj Areni. Nastupaju tri vrhunska europska žestoka benda koji će razvaliti svirkom. Nabrijani i spremni za Arena Fest 2011. Apocalyptica, Guano Apes i Laibach otprašit će vam svoje najbolje pjesme i vrhunski vas zabaviti u posebno žestokoj alter, industrial, rock-metal noći za pamćenje!

APOCALYPTICA

Finska metal atrakcija pretvorila je klasiku i violončelo u brutalno popularnu kombinaciju pomiješanu sa žestokim ritmovima. Njihove obrade klasičnih skladbi, kao i kanonskih rock i metal pjesama (˝Master of Puppets˝, ˝Nothing Else Matters˝...) ne prestaju plijeniti pažnju vjerne publike. Apocalyptica (Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Perttu Kivilaakso i bubnjar Mikko) upravo promovira novi album nazvan ˝7th Symphony˝.

Dodajmo još tome kako su nedavno snimili pjesmu s lidericom Guano Apesa, Sandrom Našić. Riječ je zapravo skladbi Path s albuma iz 2001. godine na kojoj gostuje Sandra, a skladba je nazvana Path Vol. 2.

GUANO APES

Njemački alternativni rock sastav Guano Apes od svog nastanka 1994. godine i prvoga albuma ˝Proud Like God˝ iz 1997. plijene pažnju i publike i kritike. Nastupali su diljem svijeta, kao i na svim velikim open-air festivalima (˝Przystanek Woodstock˝, ˝Rock am Ring˝, ˝Nova Rock˝, ...). Veliki broj hit singlova poput legendarnih ˝Open Your Eyes˝, ˝Rain˝, ˝Lord of the Boards˝, ˝No Speech˝, ˝Big In Japan˝... ubrzo ih je vinuo među najtraženije bendove. Guano Apes čine: Sandra Našić - vokal, Henning Rümenapp - gitara, Stefan Ude - bas i Dennis Poschwatta - bubnjevi.

LAIBACH

Nagrađivani i renomirani slovenski elektronsko-eksperimentalni bend Laibach, ove godine slavi veliku obljetnicu i svoj 30ti rođendan! A što je sve stalo u 30 godina govore podaci samo neki podaci: jedan od najvažnijih bendova s ovih prostora; odradili su preko 800 koncerata, uvršteni u enciklopediju pop kulture, koncert u Trbovlju označen je kao jedan od 60 koncerata koji su najviše potresli svijet, ...

Na koncertu u pulskoj Areni Laibach će izvesti svoj Revisited program sačinjen od novih verzija legendarnih industrial skladbi iz 80ih ˝Mi kujemo bodočnost˝, ˝Smrt za smrt˝, ˝Brat moj˝, ˝Država˝ i mnoge druge

Prodajna mjesta:

sva ovlaštena prodajna mjesta sustava Eventim, kao i na www.eventim.hr

Lira Intersound i ostale autorizirane agencije u Istri

Dancing Bear, Gundulićeva 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 22, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

Mega Muzika, Vlaška 48, Zagreb

Free Bird music shop, Tratinska Tratinska 50, Zagreb

Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka

Punkt 13, Ilica 14, Zagreb

Cijena ulaznice:

PARTER : 220 kn
TRIBINE : 240 kn
VIP : 270 kn

 

 

26.07.2011. 09:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh