« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
PRVO U HRVATSKOJ

Arena Centar: Otvorenje Imax-kina i najvećeg H&M-a sutra, 14. travnja

U Areni je 10 kinodvorana koje uključuju i dvije dvorane Gold Class s ukupno 1712 sjedala

Arena Centar
Arena Centar (Neja Markičević/CROPIX)
Više o

Arena Centar

,

IMAX kino

,

H&M otvorenje

Multipleks CineStar Arena Imax, prvo kino te vrste u Hrvatskoj, svečano će biti otvoren sutra, 14. travnja, u Arena Centru, kao i najveća trgovina H&M, najavljeno je danas na konferenciji za novinare, prenosi Hina

Imax-kino su predstavili član uprave Blitz-CineStara Hrvoje Krstulović i Larry T. O'Reilly, izvršni potpredsjednik za razvoj Imaxovih kina, kojih ima u 48 zemalja. U Areni je 10 kinodvorana koje uključuju i dvije dvorane Gold Class s ukupno 1712 sjedala.

Krstulović je istaknuo da je u toj, prvoj hrvatskoj Imaxovoj dvorani platno od 333 četvorna metra premazano srebrom te se veličinom ubraja među tri najveća u Europi, a dva digitalna projektora najnovije generacije na njega istovremeno projiciraju sliku. "To omogućuje izvanredno visoku rezoluciju pa se uz najmodernije polarizirane naočale 3D može govoriti o potpuno novoj dimenziji koja će gledatelja odvesti na uistinu posebno filmsko putovanje", rekao je Krstulović.

Na otvorenju će, među ostalim, biti premijerno prikazan film producenta Jamesa Camerona "Sanctum 3D". Novina u Hrvatskoj su i dvije ekskluzivne kinodvorane Gold Class s po 40 elektronički prilagodljivih fotelja postavljenih u paru, između kojih je stolić. Dvorane su odvojene od ostatka kina, s lobbyjem i garderobom, a na usluzi je i osobni konobar za jela i pića u tijeku projekcije filma.

13.04.2011. 19:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    fran strarkelj
    13.04.2011. 19:27
    jes napokon the biggest H&M in CROATIA!!!


    PIS SVIMA
    ČAO
    VAŠ FRAN ŠTARKELJ!!!
  2. avatar
    fran strarkelj
    13.04.2011. 19:30
    POZDRAVLJAM 6.B iz osnovne skole gustava krkleca.
  3. avatar
    NEŠ NEŠ
    15.04.2011. 20:16
    dobro di ima na netu to kino IMAX..da pogledam kolko su ulaznice, u kolko počinje filmovi itd ??
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh