« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci
Beyonce u Zagrebu

Arena 26. travnja dočekuje Beyonce

Turneja I am .. obuhvaća 22 svjetska grada, među njima i Zagreb

Fotografija vijesti
Više o

Beyoncé Knowles

,

Beyoncé Knowles Oscar haljina

,

Beyonce u Zagrebu

BECK'SPERIENCE i Lupa promotion 26. travnja u zagrebačku Arenu dovode Beyoncé , jednu od najvećih glazbenih zvijezda koja u sklopu turneje „I AM..." predstavlja svoj najnoviji album „I AM...SASHA FIERCE" koji od pojavljivanja sredinom studenog ne silazi s vrhova svih glazbenih ljestvica.

Zagrebački nastup Beyoncé koncertni događaj je sezone i upravo u zagrebačkoj Areni započinje europska turneja "I AM..." koja obuhvaća 22 grada i traje dva mjeseca. Beyoncé u sklopu ove turneje izvoditi će prvenstveno pjesme sa najnovijeg albuma "I AM...SASHA FIERCE" čiji je posljednji singl "If I were a boy" u trenu postao hit koji osvaja sve top ljestvice.

Uz pjesme s novog albuma Beyoncé će izvoditi i starije hitove koji se danas smatraju pjesmama koje su obilježile R'n'B scenu. Ova turneja je među produkcijski najzahtjevnijima, a upravo iznimno visoki produkcijski standardi izvedbi pjesama, atraktivna koreografija i kostimi, te razni drugi scenski efekti čine Beyoncé nastupe nezaboravnima. Na turneji "I AM..." Beyoncé surađuje s kultnim modnim dizajnerom Thierry Muglerom, koji je osim kreativnog savjetovanja scenskog nastupa zaslužan i za iznimno maštovite i seksipilne kostime "I AM..." turneje.

Za Beyoncé koncert u Hrvatskoj, osim promotera Lupa promotion i partnera Koncertne direkcije Zagreb, zasluge ima i Beck'sperience čija je misija domaćoj publici osigurati vrhunsku zabavu uz najatraktivnije glazbene izvođače Hip Hopa, elektronske i R'n'B glazbe. Koncert Beyoncé prvi je koncertni događaj Beck'speriencea u 2009. godine i najbolji je uvod u vruće party ljeto koje je u Beck'sperience pripremi.

Ulaznice za koncert Beyoncé dostupne su na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem interneta na www.ticketpro.hr, po cijeni od:

LOŽE 700,00 kn
VIP EXPERIENCE 400,00 kn
PARTER 300,00 kn
SJEDENJE, 1. Kategorija 360,00 kn
SJEDENJE, 2. Kategorija 330,00 kn
SJEDENJE, 3. Kategorija 290,00 kn
Kategorija - UPPER BOWL 140,00 kn


12.12.2008. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh