« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
OPEN AIR

Aquarius Records slavi 15. rođendan

Proslava Aquariusa uz nastupe Songkillersa i Cubisma.

(Aquarius Records)
Više o

Porin

,

Aquarius Records

,

Songkillers

,

Petar Dundov i prijatelji

,

druženje s bendom

Uoči i u sklopu središnje dodjele Diskografske nagrade Porin 13.svibnja u Biogradu, Aquarius Records slavi 15 godina postojanja. Obilježava se desetljeće i pol uspješne suradnje sa stotinama glazbenika i nekima od najvećih domaćih zvijezda, više od 300 izdanja i brojne strukovne nagrade, od kojih je svakako najznačajnija Porin. Nominacija u različitim kategorijama ne nedostaje niti u 17. izdanju Porina, izvođači Aquarius Recordsa zaradili su ih ukupno 22!

Proslava započinje open air koncertom Cubisma i Songkillersa pod nazivom "Aquarius 15 godina na Porinu" na Trgu kralja Tomislava, ispred gradske vijećnice. Prvi će pozornicu, u 21.30 sati, zauzeti Cubismo koji će zasigurno dobro razgibati i zabaviti publiku svojim energičnim i plesnim ritmovima.

Poslije jednosatne svirke Cubisma, za daljnju zabavu Biograđana i gostiju pobrinut će se Songkillersi. Nakon što se zagrijete s Cubismom i Songkillersima, zabava seli 100-tinjak metara dalje, u dalmatinski pub Carpy More gdje od ponoći starta AQ session tulum. Kao što se da naslutiti iz naziva bit će to jam session zvijezda Aquarius Recordsa, a predstavit će se i jedno novo ime, bend Kinoklub. Oni su pop-punk četvorka mladih Zagrepčana koji su upravo objavili album prvijenac "Ajmo klinci". Dolazak na tulum najavili su i Tedi Spalato, Massimo, sestre Husar..

Dobar provod je zagarantiran, a da stvar bude još bolja, ulaz je besplatan. Stoga, put pod noge i pravac Biograd na moru.

11.05.2010. 13:41:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh