« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
NOVOSTI

Apple najavio iOS 11.3

Nadamo se da su pored novih mogućnosti popeglali i bugove po kojima je iOS 11 zloglasan...

Što donosi iOS 11.3
Što donosi iOS 11.3 (Arhiva)
Više o

Apple

,

iOS 11.3

Apple je službeno najavio promjene koje će donijeti iOS 11.3. Radi se o prilično značajnoj nadogradnji koja između ostaloga poboljšava AR i Animojie. Nadamo se da su pored novih mogućnosti popeglali i bugove po kojima je iOS 11 zloglasan...

Apple je objavio službeni popis novih mogućnosti koje stižu s iOS 11.3 operativnim sustavom, negdje "tijekom proljeća". Evo popisa novih ili poboljšanih mogućnosti iOS-a 11.3:

Poboljšano AR iskustvo - znatno!

Agumented Reality, AR ili po naški proširena stvarnost je jedan od većih aduta iOS-a 11 s kojima je Apple dao veliki boost ovoj tehnologiji, tj. njenoj primjeni. Ne samo u igrama, nego i u aplikacijama koje vam mjere okoliš, stavljaju virtualne trosjede pravih gabarita u prave sobe i slično.

Novi ARKit 1.5 donosi bolju integraciju virtualnog i pravog svijeta. Osim ravnih ploha, poput stola ili poda, ARKit 1.5 sada prepoznaje i smješta objekte i na vertikalne površine (zidovi, vrata...) i može preciznije nalijepiti nepravilne oblike. Moći će prepoznavati znakove, postere, slike i lijepiti virtualne predmete na njih.

Više pročitajte na portalu preporucamo.com

27.01.2018. 09:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh