« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana
NOVOSTI

Apple iPad Pro 5G neće stići prije 2021. godine

Analitičari tvrde da se može očekivati kako će u drugoj polovici 2021. godine Apple predstaviti iPad Pro koji će se moći povezati na 5G

Sporije od očekivanog...
Sporije od očekivanog... (Arhiva)
Više o

iPad

,

Apple iPad Pro 5G

iPhone s mogućnošću 5G povezivanja na Internet u posljednje je vrijeme na svakom koraku. No ajmo se zapitati što je sa iPad modelima koji se mogu povezati putem 5G na Internet. Premda za sada nije potvrđeno čini se kako ćemo se još morati načekati dvije godine.

Da budemo precizni analitičari tvrde da se može očekivati kako će u drugoj polovici 2021. godine Apple predstaviti iPad Pro koji će se moći povezati na 5G odnosno 5G brzinama na Internet.

Za sada ostaje jedini odabir povezivanja na mobilni ili putem WiFi-a. Kao posljednji model ističe se Apple iPad Air (2019) model. Ističe se kako će Apple u narednim godinama za svoje iPad modele početi koristiti materijal od tekućeg kristalnog polimera za stražnju stranu tableta a razultat tome trebao bi biti kvalitetnije povezivanje tj, probijanje frekvencije pa samim tim i brzine nalozećeg 5G-a biti će kvalitetniji odnosno pouzdaniji za same korisnike.

Ono što već sada Apple ističe jest dolazak iOS 13 koji ćemo, kako to obično biva, imati prilike isprobati tek početkom rujna a čelnici tvrtke iz Cupertina kazuju kako iOS 13 te dolazak narednih inačica iPad modela uvelike mogu zamijeniti prijenosna računala pa isto tako i ona stolna koji imaju uvelike značajnije hardverske afinitete no prijenosnici pa i tableti ali ipak tome Apple želi stati na kraj i dovesti iPad na novu razinu.

Ostavimo se sada priča te zaista pričekajmo 2021. godinu kada će Apple po prvi puta predstaviti iPad tablet sa mogućnošću 5G povezivanja a do tada ćemo odnosno već možda na jesen uživati u iPhone 11 modelu sa 5G povezivošću na Internet uz iOS 13. 

Piše: Nino Krstačić
27.04.2019. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh