« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu
COOL

AppGallery dobio nagradu na MGA 2023.

Appgalley proglašena 'Najboljom alternativnom trgovinom aplikacija godine' na Mobile Games Awards 2023.

Zaslužena nagrada za AppGallery
Zaslužena nagrada za AppGallery (Huawei)
Više o

nagrada

,

AppGallery

,

Mobile Games Awards 2023.

AppGallery trgovina aplikacija je osvojiila nagradu za 'Najbolju alternativnu trgovinu aplikacija godine' na Mobile Games Awards (MGA) 2023. gala događaju održanom na BAFTA-i u Londonu. Prestižno priznanje koje slavi najbolje u mobilnoj industriji, ova nagrada je priznanje AppGallery razvoju i predanosti korisnicima te programerima. Uz to što je osiguran način kako korisnici mogu jednostavno i sigurno preuzeti aplikacije i igre koje su im potrebne, dodatno je postavljen i pametni ekosustav u kojem programeri mogu potaknuti inovativna iskustva s aplikacijama.

Od svog pokretanja 2018., AppGallery platforma bilježi neprekinuti rast, čvrsto se pozicionirajući kao jedna od tri najveće svjetske trgovine aplikacija. Opslužujući više od 580 milijuna aktivnih korisnika mjesečno - što je povećanje od 10% na tržištima izvan Kine u proteklih 12 mjeseci - AppGallery nastavlja nuditi širok raspon popularnih globalnih i lokalnih igara te aplikacija koje korisnicima čine život ugodnijim.

"Dok zemlje diljem svijeta ističu važnost alternativnih trgovina aplikacijama za zdravije i konkuretnije tržište, neizmjerno smo ponosni i počašćeni što smo osvojili ovu nagradu. Ovo je ključna prekretnica u prepoznavanju iznimne predanosti našim partnerima i korisnicima. Rast i uspjeh AppGalleryja uvelike je rezultat povjerenja i snažne podrške koju imaju u nama, čak i od naših vrlo skromnih početaka. Nastavit ćemo neumorno raditi kako bismo i nadalje zadržali tu poziciju na tržištu mobilnih aplikacija i igara na svim Android telefonima, a nadamo se i na ostalim pametnim uređajima u bliskoj budućnosti, radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva i platforme koja pomaže programerima da dostignu svoj maksimalni potencijal," rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe.

Zadovoljstvo korisnika glavni je prioritet za AppGallery

AppGallery konstantno radi na suradnji s vrhunskim svjetskim brendovima i programerima igara. Time se želi osigurati da potrošači dobiju jedinstvena i pametna iskustva te da imaju pristup nekim od najtraženijih naslova mobilnih igara. Kako bi bio još primamljiviji za igrače, AppGallery redovito pokreće sezonske kampanje koje nude ekskluzivne promocije koje uključuju popuste na preuzimanja aplikacija, popuste na kupnje putem aplikacije, pa čak i ekskluzivne poklon pakete i bonuse koji im pomažu da ostanu na vrhu u igri koju igraju. AppGallery pokreće i godišnje Game Fest kampanje kako bi potaknuo korisnike da istraže nove načine igranja na platformi uz niz ekskluzivnih pogodnosti.

Igrači će biti razmaženi izborom naslova na AppGallery platformi. Dostupnost igara na zahtjev podržanih velikodušnim ponudama za korisnike pokazuje sposobnost platforme da zadovolji različite preferencije igrača u europskoj regiji. Osim igara, AppGallery donosi brojne naslove aplikacija u 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene medije, financije, zabavu i još više, što znači da će svi aspekti digitalnog života korisnika biti zadovoljeni.

Zapravo, AppGallery statistike dojavljuju povećani interes među ostalim korisnicima Androida. Samo prošle godine, trgovina aplikacija je zabilježila značajan porast broja Android igrača koji ne koriste Huawei uređaje među ovom skupinom. Zahvaljujući inkluzivnoj prirodi platforme, korisnici koji nisu Huawei kupci mogu lako dobiti pristup AppGalleryju. Prvo moraju preuzeti i instalirati AppGallery s matične web stranice, zatim instalirati HMS Core jer AppGallery neće raditi bez njega, te na kraju izraditi Huawei ID za preuzimanje aplikacija i igara.

Nepokolebljiva čvrsta podrška za programere kroz suradnička partnerstva

AppGallery developerima stavlja na raspolaganje bogatu lepezu alata, mogućnosti i drugih resursa, omogućujući razvoj poslovanja na nove i jedinstvene načine za više od 6 milijuna Huawei registriranih programera. Uz snažnu i povezanu integraciju, dostupne HMS Core mogućnosti i uz asistenciju posvećenog tima za tehničku podršku, programeri mogu osloboditi punu snagu inovacije svojih radova.

AppGallery također nudi povoljan model dijeljenja prihoda i obilne marketinške resurse za ubrzavanje komercijalne monetizacije globalnih programera. Prema Business of Apps, 79% aplikacija za igre koristi IAP za unovčavanje, a IAP čini 48,2% zarade od mobilnih aplikacija. Zbog toga je udio dijeljenja prihoda od IAP-a koji pruža Huawei za programere viši od prosjeka u industriji, što dugoročno koristi programerima.

AppGallery ima za cilj nastaviti korisnicima pružati široku dostupnost aplikacija, a ne ograničavati dostupnost na temelju ekosustava. Ostajući otvorenom i transparentnom, platforma će nastaviti štititi interese korisnika i graditi snažna i suradnička partnerstva s programerima kako bi osigurala uspješan razvoj ekosustava. Uz najavu skore europske premijere brojnih uređaja, poput pametnog telefona P60 Pro ili već predstavljenog sata Huawei Watch Ultimate na kojima je predinstaliran AppGallery, možemo očekivati i daljnji razvoj i napredak u sigurnosti i pristupačnosti za korisnika kao i oglašivače.

24.04.2023. 12:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh