« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
MONITORI

AOC V5 serija

Svestranost i elegancija V5 serije –AOC-ova najnovija USB-C serija monitora stiže na police

AOC V5
AOC V5 (Arhiva)
Više o

monitori

,

AOC V5

Specijalist za monitore, AOC ponosno predstavlja novu V5 seriju monitora, idealnu za kućne korisnike ili studente koji žele nadograditi svoj kućni ured sa stilom. Modeli V5 serije s tankim okvirom donose tanak i elegantan zaslon s minimalnim otiskom i naprednim značajkama kao što je USB-C povezivost s 65-voltnim napajanjem. Monitori dolaze u Full HD i QHD rezolucijama te veličinama od 24-inča (60,4 cm modeli 24V5C, 24V5CE), 27-inča (68,6 cm modeli 27V5C, 27V5CE, Q27V5C) pa sve do 31,5-inča (80 cm model Q32V5CE), a ovih prvih šest modela serije dostupni su od srpnja ove godine.

Svjež dizajn

U svijetu u kojem praksa rada od kuće postaje stvarnost, mnogi su prihvatili da rad s ograničenim ekranom prijenosnog računala nije niti zdrav niti udoban, stoga je namjenski radni prostor s monitorom, tipkovnicom i mišem postao osnovni dio mnogih domova. Ali moderno kućno okruženje često pati zbog velikog monitora i nereda s kabelima, što ugrožava svaki dizajn interijera i aspekte dobrobiti.

Zato je V5 serija idealna kako bi dodatno uljepšala bilo koji kućni ured jer je izgled V5 serije privlačan, a istovremeno i nepretenciozan. Monitori dolaze u elegantnom dizajnu s crnim tankim okvirom i super tankim postoljem debljine svega 12,1 mm, a koje ima opciju podešavanja visine kod V5C modela ili jednostavniju opciju nagiba kod V5CE modela. V5C modeli nude i opciju zakretanja, nagiba i okretanja od 90 stupnjeva.

V kao oznaka svestranosti

Svestranost je srž V5 serije - svi modeli dolaze s četiri USB 3.2 utora te USB konektorom s 65 voltnim napajanjem. Studenti ili poslovni korisnici koji nose svoje laptope ili tablete kući kako bi nastavili s radom, mogu jednostavno povezati svoje uređaje kako bi proširili ili udvostručili svoj ekran na monitor i to putem samo jednog USB-C kabla. USB-C veza će također napajati uređaj dok istovremeno prenosi signal zaslona i nudi pristup drugim uređajima.

Elegantni izvana, bogati iznutra

Pouzdan DNK AOC-ove stručnosti u monitorima je naravno prisutna i kod V5 serije. Široka ljestvica boja (s 120% sRGB pokrivenosti i više te 90% DCI-P3 pokrivenosti i više) i točnost prikaza boja IPS (kod 24 i 27 inčnih modela) ili VA panela (kod 32-inčnog modela) donose žive slike s naglašenim bojama, živopisnim nijansama i prirodnim sjenama. Njihova stopa osvježavanja od 75 Hz-a nadmašuje obične uredske monitore od 60 Hz-a, dok brzo vrijeme odziva od 4 ms GtG kao i AMD FreeSync podrška čine V5 seriju pogodnom i za povremene sesije igranja nakon radnog vremena. Ugrađeni zvučnici (dva 3W-na te dva 5W-na zvučnika kod Q32V5CE modela) te utor za slušalice dodatno zaokružuju paket za bilo koju svrhu zabave.

Opremljeni s IPS panelom i Full HD rezolucijom (1920x1080), kompaktni 24-inčni 24V5C i 24V5CE modeli jednostavno se mogu uklopiti čak i na najmanjem radnom stolu.

Kod 27-inčnih modela, AOC također nudi tri modela s IPS panelima, modele s Full HD rezolucijom (27V5C i 27V5CE) te Q27V5C model s QHD (2560x1440) rezolucijom. U pogledu veličine i razlučivosti, privlačan Q27V5CE nudi i korak više u oštrini i jasnoći slike, nudeći još više prostora na zaslonu.

Kao najveći model u seriji - Q32V5CE ima 31,5-inčni VA panel s QHD rezolucijom i trostranim dizajnom bez okvira. Pokrivajući veliki postotak korisnikovog vidnog polja sa samo malim otiskom, Q32V5CE idealan je za one korisnike koji trebaju puno prostora na zaslonu u skučenom prostoru. Postolje tog modela nudi opciju nagiba od -5 do 23 stupnja, ali podržava i VESA mount opciju kao i ostali modeli, omogućujući tako postavljanje monitora na nosače. Uz snažan omjer kontrasta od 3000:1 zahvaljujući VA ploči, gledanje filmova sa streaming servisa ili povremene gaming sesije na ovom velikom monitoru postat će za mnoge ugodna zabava nakon obavljenog posla.

27.07.2022. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh