« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
SAZNAJEMO

AOC službeni partner blockbustera Dan nezavisnosti: Nova prijetnja

Kao dio suradnje s 20th Century Fox, AOC monitori ne samo da će se pojavljivati u dugo očekivanom znanstveno - fantastičnom nastavku filma Rolanda Emmericha, već će biti i drugih čudesa

Sjajna kombinacija
Sjajna kombinacija (AOC)
Više o

AOC

,

Dan nezavisnosti: Nova prijetnja

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 23. lipnja vraća se u kina.

Specijalist za monitore AOC udružio se s 20th Century Fox kao službeni partner ovog velikog filmskog spektakla. Kao dio ove suradnje, AOC monitori pojavljivatće se u filmu, a zajedno s maloprodajnim partnerima imatće pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma.

Kao dio suradnje s 20th Century Fox, AOC monitori ne samo da će se pojavljivati u dugo očekivanom znanstveno - fantastičnom nastavku filma Rolanda Emmericha, već će AOC zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima imati pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma koje će AOC prodajni tim moći koristiti posebno za promociju na eventima.

Određeni materijali moći će se koristiti online kao sadržaj zaslona ili pozadina na AOC monitorima. Offline materijali uključivat će specijalna pakiranja monitora, POS materijale, roll-up bannere i mnoge druge za internu i eksternu upotrebu. Na ovaj način će i AOC i film Dan nezavisnosti: Nova prijetnja ostvariti svoju želju kako bi maksimalno zaintrigirali širu javnost.

 

09.06.2016. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh