« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
NAJAVE

AOC predstavlja visoko funkcionalni monitor

Njegov senzacionalan QHD resolution od 2560 x 1440 pixela je nova razina u usporedbi sa sadašnjim 240 Hz Full HD modelom

AOC AG273QZ
AOC AG273QZ (Arhiva)
Više o

AOC

,

monitori

Stručnjak za monitore AOC najavljuje izuzetan monitor specijaliziran za gamere koji traže visokoučinkovitu opremu, posebno za natjecateljske igre i ljubitelje e-sportskih igrica.

27 inčni (68.6 cm) AOC AGON AG273QZ je vrlo brz, s 240Hz brzinom osvježavanja i izrazito sporim MPRT-om od 0.5 ms. Njegov senzacionalan QHD resolution od 2560 x 1440 pixela je nova razina u usporedbi sa sadašnjim 240 Hz Full HD modelom. Iskusni gameri neće više morati birati između brzine i kvalitete slike.

AG273QZ je opremljen s naprednim TN panelom, proizvodeći širok spektar jarkih boja (126.4% sRGB, 93.7% AdobeRGB). Njegov vrhunac je svjetlina od 400 nitsa, kao i certificirani VESA DisplayHDR 400, dešifriranje i prokazivanje HDR (High Dynamic Range) fotografija.

Dodatno, AMD FreeSync Premium Pro tehnologija minimalizira latentnost uzrokovanu opsežnim HDR preslikavanjem tonova, dok njegova varijabilna podrška brzine osvježavanja uklanja trganje i zastajkivanje.

Brz.

AGON - grčka riječ za sukob, borbu ili rivalstvo, ali također i ime AOC-ovog premium gaming serijala. Najnoviji AG273QZ napravljen je za nemilosrdno natjecanje sa svojom 240 Hz brzinom osvježavanja i 0.5 ms brzinom odziva - rezultirajući značajnim smanjenjem vremena tranzicije pixela sa samo pola milisekunde. Kao rezultat AG273QZ je beskompromisan, pruža najbolju kvalitetu slike, boje i detalja, a uz to je brz kao munja.

Kolorističan.

AG273QZ koristi TN panel u QHD rezoluciji koja je otporna na izazove budućnosti (2560 x 1440 piksela) i podržava VESA certificirani DisplayHDR400. Igre i filmovi koji podržavaju HDR mogu se prikazivati u ultra realističnim uvjetima osvjetljenja, drastično povećavajući uranjanje. Ploča AG273QZ prikazuje impresivno široku paletu boja (126,4% sRGB, 93,7% AdobeRGB) koja je bliža životu nego ikad. Kada govorimo o bojama: AOC-ov Light FX je prilagodljivi RGB LED prsten na poleđini kako bi igrači doslovno pokazali svoje prave boje.

Funkcionalan.

AOC zna što igrači zahtijevaju, osobito zbog sponzorstva G2 Esports tima. Stoga ne čudi što su na vrh postolja dodali prikladnu ručku za nošenje tako da igrači mogu lako nositi svoju opremu na turnirima i LAN zabavama. Pored toga, igrači mogu pronaći držače za slušalice sa svake strane kako bi stol držali urednim. AG273QZ također dolazi s ergonomskim postoljem koje omogućava podešavanje visine, nagiba i okretanja koji igračima pomažu da drže zdrav položaj. Osim toga, Flicker-Free tehnologija iLow Blue Light mod smanjuju naprezanje očiju tijekom dugoročnih igračkih maratona. Dodatne značajke uključuju AOC boju igre, AOC kontrolu sjene, šest načina igre (od kojih su tri prilagođena korisniku), novo ažurirano OSD sučelje i novi OSD softver (G-Menu).

AOC-ov AGON AG273QZ bit će dostupan u veljači po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.729,00 kn.

Više informacija I tehničkih specifikacija:

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/AG273QZ

26.02.2020. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh