« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
WOW!

AOC predstavlja najbrži NVIDIA G-SYNC gaming monitor

Uz iznimno veliku brzinu odziva koju omogućuje NVIDIA G-SYNC, monitor dolazi i s ostalim naprednim gaming značajkama poput AOC Shadow Control tehnologije i ergonomskim AOC Ergo Dial postoljem

Sjajan gaming monitor
Sjajan gaming monitor (AOC)
Više o

gaming monitor

,

AOC AGON AG251FG

AOC predstavlja najbrži NVIDIA G-SYNC gaming monitor do sada. AOC AGON AG251FG može se pohvaliti stopom osvježavanja od 240 Hz, vremenom odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB za smanjeno zamagljenje pokreta (motion blur).

Uz iznimno veliku brzinu odziva koju omogućuje NVIDIA G-SYNC, monitor dolazi i s ostalim naprednim gaming značajkama poput AOC Shadow Control tehnologije i ergonomskim AOC Ergo Dial postoljem.

Maksimalna uglađenost za korisnike NVIDIA-e

AOC AGON AG251FG dolazi sa 24.5-inčnim Full-HD TN panelom (16:9 formata, 1920 x 1080 piksela), koji je nešto veći od uobičajenih 24-inča koji se koriste u eSportovima. Sa stopom osvježavanja od 240 Hz i ugrađenim NVIDIA G-SYNC modulom, ovaj monitor je idealan izbor za korisnike sa NVIDIA grafičkom karticom kojima je potreban što uglađeniji dojam igranja.

G-SYNC tehnologija sinkronizira stopu osvježavanja na GPU kompatibilnim NVIDIA grafičkim karticama kako bi se uklonilo trganje ili zastajkivanje slike, kao i ulazno kašnjenje. Vrijeme odziva od 1 ms i NVIDIA ULMB značajka također smanjuju zamagljenje pokreta (motion blur) što grafiku čini kristalno čistom, a igračima omogućuje još bolju izvedbu.

"Mi u AOC-u razumijemo važnost NVIDIA-e za sve hardcore gejmere i entuzijaste. Godinu za godinom ulažemo iznimne napore u poboljšanje doživljaja pri PC-gamingu pomoću najnaprednijih tehnologija grafičkih kartica. Upravo iz tog razloga lansiramo G-SYNC verziju našeg nagrađivanog 240 Hz monitora.", rekao je Alfonso Clemente, Product Manager AOC-a.

Komfor za profesionalne gamere

Kao i prethodni AGON monitori i AG251FG dolazi sa nizom značajki koje omogućuju profesionalnim igračima udobnost, dobrobit i vrhunsku izvedbu. Za zdravo držanje tijekom igranja, AOC Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti rada uključujući nagib, rotaciju i podešavanje visine (skala visine uključena), držač za slušalice na uvlačenje i ručicu za nošenje.

Kako bi održali oči igrača zdravim i opuštenim, AOC Flicker Free tehnologija smanjuje titranje slike kako bi se spriječilo naprezanje očiju, dok AOC Low Light Blue opcija smanjuje potencijalno štetnu plavu svijetlost. Kao dodatna prednost u tamnijim igrama, opcija AOC Shadow Control osvjetljava izuzetno tamna područja ekrana bez utjecaja na ostatak slike.

AOC AGON AG251FG bit će dostupan od kolovoza ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od:

AOC AGON AG251FG - 4.489 kuna (bez PDV-a)

24.05.2017. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh