« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
AOC

AOC IPS monitori s asimetričnim postoljem

Novi AOC IPS monitori s asimetričnim postoljem spajaju jedinstven dizajn i vrhunsku kvalitetu slike

Sjajni IPS monitori s asimetričnim postoljem
Sjajni IPS monitori s asimetričnim postoljem (AOC)
Više o

AOC

,

MMD

,

IPS monitori

AOC, jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora, proširuje svoju Style liniju monitora za dva nova modela koji su melem za oči čak i dok su isključeni.

Dizajnirani skoro bez okvira, AOC model I2481FXH od 23.8 inča i I2781FH od 27 inča imaju i jedinstveno asimetrično metalno postolje koje im omogućuje da se ističu iz gomile ostalih monitora na tržištu. Jednak dojam ostavljaju i kada se upale jer osiguravaju izuzetnu kvalitetu boje, oštre kontraste i zadivljujuće detalje za idealnu sliku.

Jedinstven moderni dizajn

Asimetrično metalno postolje novih AOC modela monitora značajka je koja ih čini jedinstvenima. Njihovom sofisticiranom dizajnu pridonosi ultra tanki, skoro nevidljivi okvir: od samo 7.5 mm kod 23.8-inčnog I2481FXH modela i 9.9 mm kod 27-inčnog 12781FH modela. Na osnovu toga predstavljaju idealan modni dodatak svakom korisniku računala koji slijedi najnovije trendove u dizajnu.

Briljantne slike, široki kutevi gledanja

Ova dva monitora još više zadivljuju dok su uključeni. Za to su zaslužni IPS paneli s Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela koji korisnicimo pružaju uživanje ne samo u širokim kutevima gledanja od 178°, već i u briljantnim slikama s vjernim bojama, impresivnim kontrastom i zadivljujućim detaljima. Novi AOC monitori posjeduju i Flicker FREE tehnologiju pri čemu osiguravaju maksimalnu ugodnost gledanja bez titranja slike i na taj način smanjuju naprezanje očiju, čak i za vrijeme dužeg gledanja u monitor.

Svestran i praktičan

Zahvaljujući HDMI konektorima i VGA utičnici, oba monitora mogu se jednostavno povezati na razne uređaje uključujući i DVD, igraće konzole ili što god najbolje odgovara životnom stilu korisnika. Za udobnost slušanja bez ometanja drugih, korisnici mogu priključiti svoje slušalice direktno u priključak na monitoru.

Kao i kod svih drugih proizvoda, AOC nudi garanciju od 3 godine. AOC model I2481FXH biti će dostupan ovog listopada, a I2781FH ovog prosinca po cijeni od:

• I2481FXH - 1.399 Kn (PDV uključen)

• I2781FH - 1.899 Kn (PDV uključen)

06.10.2015. 14:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh