« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

AOC i AMD FreeSync™ - dizajnirani za besprijekornu igru

Dinamične brzine osvježavanja uz AMD FreeSync™novi AOC monitori poboljšavaju igraće iskustvo po pristupačnoj cijeni

Sjajni novi monitori iz AOC-a
Sjajni novi monitori iz AOC-a (AOC)
Više o

AOC monitori

,

AMD FreeSync

AOC, jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora, lansirali su svoja prva dva igraća monitora koji podržavaju AMD FreeSyncTM - inovativnu tehnologiju koja uvodi dinamične brzine osvježavanja, eliminira titranje i lomljenje slike te brz protok podataka. Dovoljno je imati kompatibilan AMD grafički adapter i driver te novi AMD FreeSyncTM AOC igraći monitor kako bi iskusili nikad bolje iskustvo igranja.

Novi AOC monitori oznake G2460PF i G2770PF objedinjuju sve navedene značajke koje unaprijeđuju iskustvo igre po istoj cijeni, kao i prethodni modeli, a bit će dostupni od rujna ove godine po preporučenoj cijeni od 2399 i 3099 Kuna (PDV uključen).

Superiorna igra uz AOC i AMD FreeSyncTM

Igranje bi u svakom trenutku trebalo biti bez smetnji, što nije moguće bez sinkronizacije GPU-a i brzine osvježavanja monitora. To sve omogućuje AMD FreeSyncTM bez smanjivanja kvalitete igre i to po pristupačnoj cijeni. Ova tehnologija donosi igraće iskustvo bez imalo utjecaja na kvalitetu slike, dok istovremeno održava broj frekvencijskih okvira i brz protok podataka na najvišoj razini.

AMD FreeSyncTM koristi standardni DisplayPortTM Adaptive-Sync kako bi omogućio dinamične brzine osvježavanja. To znači da kadrovi na monitoru se sinkronizuju s kadrovima na grafičkoj kartici, što eliminira preklapanje ekrana i pruža veoma tečno iskustvo u igrama. Ova najnovija AMD tehnologija ne zahtijeva dodatni hardver i dolazi s otvorenim standardima bez naknade za licenciranje.

Osnovne značajke novih AOC monitora oznaka G2460PF i G2770PF

Monitori spremni za najveća nadmetanja u igri zahtjevaju veliku brzinu osvježavanja od 144 Hz pri brzini odziva od 1 ms. Tako AOC monitori oznaka G2460PF i G2770PF podržavaju navedene potrebne značajke dok istovremeno sprječavaju preklapanje i lomljenje slike. AOC sadrži i i-Care tehnologiju koja smanjuje umaranje očiju, a istovremeno omogućuje vizualnu dubinu uz detaljnu sliku pomoću dinamičkog omjera kontrasta od 80 milijuna. Integrirana Kensington brava čuva monitor kako bi korisnicima omogućila bezbrižnost uslijed udaljavanja od igraće opreme, iako je to rijedak scenarij kod iznimno dugotrajnih igri sa savršenom ergonomijom slike i odgovarajućim pogodnim podešavanjem visine i nagiba monitora.

23.06.2015. 16:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh