« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
VIJESTI

Antoneli Doko i Arjani Kunštek priznanje za najemitiraniju pjesmu Zagrebačkog festivala 2018

Radijskim i televizijskim eterom već je zapolovila 21 nova pjesma nadolazećeg Zagrebačkog festivala koje će biti izvedene uživo na završnoj manifestaciji 25. siječnja

Zagrebački festival se približava
Zagrebački festival se približava (Arhiva)
Više o

Zagrebački festival

,

Antonela Doko

Pjesma „O čemu pričamo" autorice Arjane Kunštek u izvedbi Antonele Doko najemitiranija je pjesma 65. Zagrebačkog festivala 2018., po službenim podacima HDS ZAMP-a! Priznanje za ovaj uspjeh u radijskom i televizijskom eteru bit će im uručeno na nadolazećem izdanju Zagrebačkog festivala, 25. siječnja 2019.

Unatoč tome što je jedna od najmlađih sudionica festivala, Antoneli Doko ovo će biti čak 4 nastup na Zagrebačkom festivalu na kojem je afirmirala svoje izvođačko ime i stekla širu prepoznatljivost kod publike. Njena dosadašnja suradnja s Arjanom Kunštek dosad je, uz nagrađenu „O čemu pričamo", izrodila hitove kao što su „Odlična stvar" i „Onaj dan", a na 66. Zagrebačkom festivalu predstavit će pjesmu autorice Ines Prajo pod nazivom „Sve osim nas".

Podsjetimo, dosad je priznanjem za najemitiraniju pjesmu festivala dvaput nagrađen autor Aljoša Šerić („Čuvaj me" 2014. i „Poslije nas" 2016. u izvedbi Pavela) te po jednom Neno Belan („Jer je pjesma dio nas", 2015.) i Ante Pecotić za duet Kedže i Zsa Zse „Sve u meni se budi" 2017.

Radijskim i televizijskim eterom već je zapolovila 21 nova pjesma nadolazećeg Zagrebačkog festivala koje će biti izvedene uživo na završnoj manifestaciji 25. siječnja, uz izravan televizijski prijenos na Hrvatskoj televiziji. Direkcija festivala, na čelu s umjetničkim direktorom Nenom Belanom, najavljuje i jednu posebnu glazbenu poslasticu za revijalni dio programa o čemu će više detalja biti poznato u danima koji slijede.

U međuvremenu, sve aktualnosti i intervjue sa zvijezdama 66. Zagrebačkog festivala pratite na webu i društvenim mrežama.

19.12.2018. 17:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh