« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
TUKAO BI SE

Anto Nobilo na ulici ošamario 15-godišnjaka

Mladići su na Zeleni val postavili kontejnere kako bi prosvjedovali protiv jedne odluke gradskih vlasti, no odvjetniku se očito jako žurilo

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Elvir Tabaković/Cropix)
Više o

prosvjed

,

kontejneri

,

Anto Nobilo

,

šamar

Desetak dječaka i mladića danas ujutro su po šesti put na zagrebačkom Zelenom valu organizirali prosvjed blokirajući ulicu kontejnerima i kantama za smeće. No, za jednog od njih prosvjed koji su organizirali zbog odluke gradskih vlasti koje su ih istjerale s igrališta u Žerjavićevoj ulici, nije završio dobro.

Naime, mladići su se našli na putu poznatom odvjetniku Anti Nobilu koji je jednom od njih opalio šamar, što je i sam potvrdio medijima.  

''Da, ošamario sam ga. Našao sam se u koloni automobila koja nije mogla proći jer su nagurali kontejnere i igrali nogomet. Žurio sam na sastanak, pa sam izašao iz auta i maknuo kontejner kako bih mogao proći. No, jedan od mladića gurnuo je kontejner natrag. Njih desetak-petnaestak "fakina" krenulo je prema meni pa sam prvog ošamario kako bih ih obeshrabrio'', prepričao Anto Nobilo za Jutarnji list koji očito još uvijek prakticira svoje bogato iskustvo u taekwondou.

I dok odvjetnik tvrdi da dečki nisu bili maloljetnici već da su izgledali starije i bili nasilni, mladići tvrde da je dotičnom 15-godišnjaku Nobilo čak prešao preko noge nakon što mu je udijelio šamar. Prijatelj dječaka kaže i da je odvjetnik nakon šamara zauzeo gard za tučnjavu, očito spreman za daljnji obračun.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da je desetak prosvjednika dovedeno na prekršajnu obradu, te da je jedan od njih prijavio da ga je netko ošamario. Glasnogovornica Aleksandra Ljuba nije mogla potvrditi da je riječ o Anti Nobilu a za sada ga nitko iz policije nije pozvao na razgovor, iako i sam priznaje da je to i učinio.

26.12.2009. 16:35:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    suzana
    28.12.2009. 03:38
    .........NIKO NEKOMENTARISE DA SU HULIGANI MOGLI POVRJEDITI G.NOBILA..ako ga nepodnosite vi Hrvati ..posaljite ga u BEOGRAD mi ga VOLIMOOOOOOOOOOOO
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh