« Knjiga
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
PREDSTAVLJANJE KNJIGA

Anthony Peake u Zagrebu

Predstavljanje knjiga ''Izvantjelesno iskustvo'' i ''Ima li života poslije smrti?'' Anthonyja Peakea u Zagrebu 6. i 7. studenoga

Anthony Peake stiže na predstavljanje svojih knjiga
Anthony Peake stiže na predstavljanje svojih knjiga (Mozaik knjiga)
Više o

Krešimir Mišak

,

Anthony Peake

,

Ima li života poslije smrti?

,

Izvantjelesno iskustvo

Povodom gostovanja Anthonyja Peakea u Zagrebu, velika nam je čast pozvati Vas na predstavljanje knjiga ''Ima li života poslije smrti?'' i ''Izvantjelesno iskustvo'', u suradnji nakladnika  Mozaika knjige i Planetopije.

Promocija knjiga i predavanje autora

Srijeda, 7. studenoga u 19 sati

Europski dom, Jurišićeva 1, Zagreb

Razgovor s autorom vodi: Krešimir Mišak

Druženje s autorom i potpisivanje knjiga

Utorak, 6. studenoga u 18 sati

Profil Mozaik Megastore, Bogovićeva 5,  Zagreb

Anthony Peake britanski je autor i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za područje fenomena astralnih putovanja, života poslije smrti, lucidnog sanjanja i drugih tema s ruba znanosti. U svojim tumačenjima uspješno spaja mistiku i znanost koristeći spoznaje iz suvremene neuroznanosti, kvantne fizike, te drevnih kozmologija i mističnih predaja.

Za vrijeme svog gostovanja u Zagrebu, 6. i 7 . studenoga 2012. godine, hrvatskoj će publici predstaviti svoje hit knjige ''Ima li života poslije smrti?'' u izdanju Mozaik knjige i ''Izvantjelesno iskustvo" u izdanju Planetopije. Njegovo je gostovanje jedinstvena prilika saznati više o životu poslije smrti, o ideji besmrtnosti, o tomeje li astralno putovanje stvaran doživljaj te sve o izvantjelesnom iskustvu iz prve ruke jer ga je proživio i sam autor.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na promociji knjiga, koja će se održati u srijedu, 7. studenoga u 19 sati u Europskom domu. Razgovor s autorom o ovim uzbudljivim i provokativnim temama vodit će domaći stručnjak za teme s ruba znanosti Krešimir Mišak.

Osim toga, domaći će čitatelji imati prilike porazgovarati s autorom na potpisivanju knjiga, koje će se održati dan ranije, u utorak, 6. studenoga u 18 sati u Megastoru Profil Mozaika.

31.10.2012. 13:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh