« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NOVOSTI

Answear pokrenuo međunarodni fotonatječaj #winterspiration

Otkrijte ljepotu zime i sudjelujte u međunarodnom fotonatječaju #winterspiration uz Answear.hr

#winterspiration
#winterspiration (Arhiva)
Više o

foto natječaj

,

Answear

Početak godine Answear je iskoristio za najavu velikog međunarodnog foto natječaja koji će, među ostalim, obuhvatiti i hrvatsko tržište. U sklopu natječaja, koji traje od 13.01. do 15.02.2022., Answear poziva korisnike da na svojim Instagram profilima podijele fotografije ili video na kojima prikazuju svoju zimsku inspiraciju, a glavna nagrada iznosi 5.000 kuna.

Prijavljene fotografije i video zapise ocjenjivat će stručni žiri među kojima su: Mija Dropuljić novinarka i vlasnica portala Under Dreamskies, Matko Buntić, design team lead u agenciji 404 te Marko Gregurić, kreativni poduzetnik i vlasnik STAV studija. Lista žirija i detaljnije informacije dostupni su na linku.

"Answear, koji je svojim dolaskom u Hrvatsku ostvario sjajne rezultate, na ovaj način želi zahvaliti svojim korisnicima te im uljepšati početak nove godine. Zimsko je razdoblje zaista velika inspiracija velikom broju ljudi što možemo svakodnevno vidjeti i na našim Instagram profilima. Drago nam je da možemo dijeliti inspiraciju, a one najkreativnije i nagraditi", izjavila je Sandra Gašparić, country manager Answeara za Hrvatsku.

Početak godine kod mnogih je pravo vrijeme za otkrivanje novih hobija, ostvarivanje novih snova i planiranje sljedećih avantura. Tečaj pletenja, večer društvenih igara s prijateljima ili sanjkanje niz brdo - ideja je mnogo.

Svi sudionici natječaja u Instagram postovima trebaju označiti @answear_hr Instagram profil te dodatni #winterspirationhr, a ostali detalji natječaja dostupni su na linku

19.01.2022. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh