« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
PORUKA

Anonymousi poslali poruku Hrvatima

Teško nam je vjerovati da ne možete osjetiti zlostavljanje od strane svojih političara u posljednjih 20 godina, kažu Anonymousi

Anonymousi imaju što za reći
Anonymousi imaju što za reći (Screenshot YouTube)
Više o

YouTube

,

video

,

Anonymous

,

poruka Hrvatima

Anonymous, haktivistički kolektiv koji je u zadnje vrijeme intenzivirao svoje aktivnosti na hrvatskom webu odlučio je poslati poruku hrvatskom narodu, kao što to običavaju činiti svugdje u svijetu:

''Pozdrav svim građanima Republike Hrvatske. Ova poruka poslana je hrvatskom narodu zbog lošeg stanja u vašoj zemlji. Teško nam je vjerovati da ne možete osjetiti zlostavljanje od strane svojih političara u posljednjih 20 godina. Čekate da se pojavi netko tko će stati iza vas i riješiti sve vaše probleme. Nažalost, to se neće dogoditi'', dio je poruke hakersko-aktivističke skupina Anonymous koja je upućena građanima Hrvatske. 

''Okrećete leđa svakom novom porezu, povećanju cijena i načinu na koji se politička elita i bankari odnose prema vama. Ne treba vam pomoć od bilo koga, imate sve resurse i sve ostalo što trebate, ključ je da se organizirate. Vaša zemlja je zanimljiva jer sadrži mnoge resurse kao što su voda, šume, čista priroda, more i otoci. Zato vas se nastoji osiromašiti i oduzeti vam sve što imate. Kriza je samo paravan. Novca ima i krije se u bankama. Politika koja se vodi zadnjih dvadeset godina je politika osiromašenja'', poručuju. 

Ostatak poruke pogledajte ovdje:

06.01.2013. 17:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh