« Spektakli
objavljeno prije 12 godina

‘Annie Leibovitz me osramotila’

Sporna fotografija
Sporna fotografija (Reuters)
Više o

Annie Leibovitz

,

Vanity Fair

,

Miley Cyrus

Poznata fotografkinja Annie Leibovitz ovih se dana našla u vrlo nezgodnoj situaciji. Naime, kao i nebrojeno puta dosad snimila je fotografiju za naslovnicu časopisa Vanity Fair.

Pa iako je to trebalo biti još jedno umjetničko djelo slavne fotografkinje kojem će se cijeli svijet klanjati, ispala je ‘velika dževa’. Miley Cyrus, petnaestogodišnja zvijezda popularnog Disneyjevog showa Hannah Montana, koja je pozirala Annie Lebovitz, fotografijom nije bila zadovoljna. No, svoje je nezadovoljstvo izrazila tek nakon što je slika objavljena.

Sporno je, naime, to što su petnaestogodišnjakinji na fotografiji gola leđa, a kao zvijezda dječje emisije pozira u pomalo nepoćudnoj pozi. Tako barem tvrde brojni nezadovoljni roditelji koji su fotografiju vidjeli. Pod njihovim pritiskom Miley je popustila i poručila da joj je ‘jako neugodno’ i da ju je Leibovitz osramotila. Sve je to izjavila iako je i sama svjesna činjenice da je na sporni fotosession vrlo rado pristala.  Uz dopuštenje svojih roditelja, tvrde u Vanity Fairu.

Mladu zvijezdu jedino može utješiti činjenica da njezin show godišnje zaradi oko milijardu dolara. (METRO)

30.04.2008. 01:34:02
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    marna
    30.04.2008. 17:04
    Pitam se koji to roditelji negiraju djeci postojanje leđa?
    Koliko će se tek klinci iznenaditi kada skuže da i drugi imaju ostale dijelove tijela koje su morali tajiti( kao da su nenormalne izrasline).
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh