« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Aniston ljubi O. Wilsona

Nova veza
Nova veza
Više o

Jennifer Aniston

,

Owen Wilson

Jennifer Aniston i Owen Wilson, prema američkim showbiz medijima, novi su holivudski par. Član ekipe njihovog zajedničkog filma ‘Marley & Me’ izjavio je kako se Jen i Owen nisu prestajali grliti i da su se stalno vješali jedno po drugom, prenosi Index.

Dvoje glumaca poznaje se već nekoliko godina, a upućeni tvrde kako se Wilson nema nikakvu namjeru vratiti bivšoj ljubavi Kate Hudson, zbog koje je, sumnja se, izveo i nedavni pokušaj samoubojstva.

Novi film i ljubavJennifer i Owen snimaju film ‘Marley & Me’ - prvi Owenov film nakon pokušaja samoubojstva. 

Jennifer je nakon propalog braka s Bradom Pittom hodala i s Wilsonovim kolegom iz filma ‘Lovci na djeveruše’ Vinceom Vaughnom, s kojim je prekinula prije dvije godine.

Nedavno su ju povezivali i s Orlandom Bloomom, ali ona se, čini se, ipak odlučila za Owena i njegove šale, koje možda vrate osmijeh na lice ove američke ljubimice. Američki joj mediji neprestano traže dečka, pa je u tamošnjim novinama nazivaju i ‘očajnicom’. (METRO)

12.03.2008. 23:34:36
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ancy
    13.03.2008. 12:54
    sram ih bilo. Pa kako sad on? Do sada si imala dobar ukus... Jenifer nisam se tome od tebe nadala, i još da to iz novina pročitam...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh