« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
INTERVJU

Angelina Jolie: Ne povlačim se iz filmskog biznisa

VIDEO - Angelina Jolie vratila se akcijskim filmovima - u filmu Salt glumi agenticu CIA-e

Angelina Jolie
Angelina Jolie (Getty Images)
Više o

Angelina Jolie

,

Brad Pitt

,

Gerard Diby

,

Koncert za violončelo

Angelina Jolie navikla je da govori jedno, a mediji prenose nešto sasvim drugu - čak i kad se radi o ozbiljnim časopisima poput Vanity Faira koji je u posljednjem broju najavio Angelinino povlačenje iz svijeta filma.

"Ne namjeravam otići u mirovinu. Svi su uzbuđeni zbog te vijesti, ali ne namjeravam se još povući", rekla je Angelina za Metro i dodala: "Rekla sam samo da ću se u narednim godinama manje posvećivati filmu i da ima puno drugih zanimljivih stvari u životu. Definitivno ostajem u filmskom biznisu."

U kina uskoro dolazi film "Salt", prvi akcijski film Angeline Jolie nakon duže vremena. Angelina glumi agentic u CIA-e Evelyn Salt optuženu da je ruska špijunka koja želi ubiti američkog predsjednika. Glumica priznaje da joj je trebalo dosta vremena da se u potpunosti vrati u formu kako bi mogla izvesti sve akcijske scene koje je film od nje tražio.

>>Najbizarnije priče o Angelini Jolie

"Znate, dugo nisam radila jer sam dobila djecu i malo sam izašla iz forme. Pripreme za film i samo snimanje stoga su protekli vrlo brzo i dosta toga smo improvizirali, učili smo u hodu", kaže Angelina koja je morala promijeniti i način na koji izvodi različite opasne scene: "Rekli su mi da izgledam previše elegantno, da moram biti zločesta kako bi bila vjerodostojnija."

U središtu zbivanja filma Salt isprva je trebao biti muški agent (Tom Cruise), ali su producenti odlučili ulogu ponuditi Angelini. U jednoj sceni glumica se morala prerušiti u muškarca što joj je bio poseban izazov: "Mislim da smo tu scenu snimali oko pet sati i bilo je dosta naporno, ali i vrlo zanimljivo. Morali su mi 'sakriti' grudi i odjenuti posebna spužvasta odijela kako bih izgledala snažnije."

>>Angelina Jolie sa 16 godina

Brad Pitt ju je posjetio na setu upravo dan prije nego što se trebala prerušiti u muškarca: "Rekla sam mu da mi predstoji transformacija i da ću izgledati čudno, ali mi nije vjerovao. Na kraju se iznenadio i sam priznao da je situacija bila dosta čudna... i zabavna."

Piše: Ned Ehrbar/Metro World News
19.07.2010. 14:16:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh